Τζούλια Νόβα: Δεν φαντάζεστε τι δουλειά θέλει να κάνει και μάλιστα…. αυτοπροτάθηκε (βίντεο)

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

Η Τζούλια Νόβα, έγινε γνωστή στο πανελλήνιο απο την πρώτη της δουλειά στην τηλεόραση η οποία ήταν ο «Τροχός της Τύχης» στο Star.

Το μοντέλο απο την Ουκρανία κατάφερε απο την πρώτη στιγμή να κλέψει την παράσταση στο τηλεοπτικό παιχνίδι και στον έναν χρόνο που έμεινε σε αυτό να γίνει πασίγνωστη, μόνο και μόνο επειδή πατούσε τα γράμματα στο πίνακα!

Η εντυπωσιακή ομορφιά της την έκανε μια απο τις πιο γνωστές παρουσίες στα social media και η επικαιρότητα την ακολουθούσε πιστά στις σχέσεις της, αλλά και στους χωρισμούς της.

Η ίδια μάλιστα όταν αποχώρησε απο το τηλεοπτικό παιχνίδι, είχε αποκαλύψει ότι δεν την ενδιαφέρει να βρίσκεται στην τηλεόραση, αφού προτιμάει να κάνει άλλα πιο προσωπικά πράγματα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν ζάλιζε τους χιλιάδες θαυμαστές της μέσα απο τα social media και ειδικά μέσα απο το instagram, με τις δεκάδες φωτογραφίες και τα βίντεο που αναρτούσε.

Πριν απο λίγο καιρό η Τζούλια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και σιγά σιγά άρχισε να εμφανίζεται ξανά στο instagram προκαλώντας πανζουρλισμό με τις εμφανίσεις της!

Τώρα όμως φαίνεται ότι άλλαξε σταδιοδρομία και μας αποτελείωσε για μια ακόμα φορά αφού όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο που ακολουθεί η Τζούλια Νόβα βρέθηκε καλεσμένη στη «Super Katerina» και αποκάλυψε τι θα επιθυμούσε να κάνει τηλεοπτικά.

Δείτε τι δήλωσε…σταθερές οι απόψεις της θα τολμήσουμε να πούμε εμείς

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article