Τζούλια Νόβα: Κάνει πασαρέλα στη Μύκονο με μαύρο crop top με δαντέλα

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Η Τζούλια Νόβα βρέθηκε μετά απο αρκετά χρόνια στη Μύκονο και ο φωτογραφικός φακός φυσικά την αποθανάτισε στην επιστροφή της στο νησί των ανέμων.

Το μοντέλο που όλοι γνωρίσαμε και λατρέψαμε μέσα απο το τηλεοπτικό παιχνίδι, Τροχός της Τύχης, στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη, διανύει μια απο τις καλύτερες περιόδους της ζωής της.

Όντας πλέον μαμά, η πανέμορφη καλλονή απο την Ουκρανία, ζει την κάθε στιγμή με την οικογένεια της, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Μιχάλη Βιτζηλαίο και φυσικά την κορούλα της.

Πασαρέλα στη Μύκονο έκανε η Τζούλια Νόβα

Μετά απο αρκετό καιρό απουσίας το μοντέλο αποθανατίστηκε στα στενά της Μυκόνου, με τον φωτογραφικό φακό κυριολεκτικά να την απαθανατίζει σε μια «πασαρέλα» που εντυπωσιάσε.

Η Τζούλια Νόβα πιάστηκε στον φωτογραφικό φακό του παπαράτσι φορώντας ένα μαύρο crop top με δαντέλα και μια μακριά παντελόνα ίδιου χρώματος, που έκαναν τρομερή αντίθεση με τα ξανθά μαλλιά της.

Για μια ακόμα φορά κατάφερε να εντυπωσιάσει, όλους όσους την είδαν απο κοντά, ενώ και η δυναμική της επιστροφή στα social media, μετά την γέννα της κόρης της, έχει δεχθεί όμορφα σχόλια.

Μετά τις εντυπωσιακές της φωτογραφίες του μοντέλου απο τις διακοπές που έκανε στη Πάρο, η Τζούλια Νόβα εντυπωσιάζει και με τις αναρτήσεις που κάνει απο τη Μύκονο.

https://www.instagram.com/p/CwNWKJ0q6uG/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article