in

Τζόσεφιν Σκράιβερ-Κάρλσεν: Το εκρηκτικό μοντέλο μας αφήνει άφωνους με τις πόζες της!

Τζόσεφιν Σκράιβερ-Κάρλσεν

Η Τζόσεφιν Σκράιβερ-Κάρλσεν το εκρηκτικό μοντέλο από τη Δανία την γνωρίσαμε από τις πασαρέλες ως άγγελο της Victoria’s Secret το 2016 αν και συμμετέχει στα σόου του οίκου από το 2013 και έχει περπατήσει σε περισσότερα από 300 fashion shows συνεργαζόμενη με μεγάλες εταιρίες παγκοσμίως.

Έχει επίσης φωτογραφηθεί για τα περιοδικά Vanity Fair, Elle, Harper’s Bazaar & Vogue. Αν και την έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια να την βλέπουμε σε φωτογραφίες πολύ πιο αισθησιακές αλλά και επικίνδυνα προκλητικές, το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία που δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.

Στη φωτογραφία φοράει μόνο το τζιν παντελόνι της και δείχνει απίστευτα όμορφη και λαμπερή.

Η επιλογή της Τζόσεφιν να μοιραστεί μια τόσο προσωπική στιγμή με τους ακολούθους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποδεικνύει την αυθεντικότητα της και την επιθυμία της να μοιραστεί μια πραγματική εμπειρία με τους άλλους.

Η φωτογραφία αυτή δίνει μια πιο πραγματική εικόνα της εγκυμοσύνης και δείχνει πόσο φυσικό και κανονικό είναι να έχει κανείς μια φουσκωμένη κοιλίτσα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η επιλογή της Τζόσεφιν να επικοινωνήσει αυτή την εικόνα της στους εκατομμύρια ακολούθους της, αντικατοπτρίζει επίσης την επιθυμία της να εμπνεύσει και να στηρίξει άλλες γυναίκες που βρίσκονται στην ίδια θέση με αυτήν.

Όπως είναι φυσικό τα εκατομμύρια ακολούθων της έσπευσαν να τη συγχαρούν και ανάμεσα σε αυτούς είναι και γνωστά μοντέλα του χώρου.

Δείτε την ανάρτησή της και θυμηθείτε τον «άγγελο» από το παρελθόν….

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Τζένιφερ Άνιστον

Τζένιφερ Άνιστον : Το βίντεο αναφορά στα «Φιλαράκια» της ήταν γεμάτο από φωτογραφίες!

Light

Light: Μιλάει για την κόντρα του με τον Snik και προκαλεί αντιδράσεις!