Τρία μίλια Β κύκλος: Η Ελένη θέλει να πάρει εκδίκηση!

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Τρία μίλια Β κύκλος: Ένα από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν είναι η Ελένη, η οποία, μετά την απόφαση του Μιχάλη να χωρίσουν, μαθαίνει ότι είναι μαζί με τη Φωτεινή και θέλει να πάρει εκδίκηση! Ελένη Παπαχρήστου, η μεγάλη κόρη του δημάρχου, είναι αρκετά κακομαθημένη αλλά και εγωίστρια. Το μόνο που την απασχολεί είναι η εξωτερική της εμφάνιση και ο επικείμενος γάμος της με τον Μιχάλη.

Τρία μίλια Β κύκλος: Η Ελένη θέλει να πάρει εκδίκηση!

Τα πράγματα, όμως, αρχίζουν να παίρνουν μια πιο απρόσμενη τροπή από τη στιγμή που καταφθάνει στη Δρακόνησο η Φωτεινή, η οποία, σταδιακά, έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Μιχάλη. Γρήγορα, μάλιστα, αποφασίζουν να είναι μαζί, κρυφά από όλους. Η μέχρι που τους ανακαλύπτει ο αδελφός του άντρα, ο Στέφανος, και τούς παροτρύνει να χωρίσουν από τους συντρόφους τους και να μην τους κοροϊδεύουν. Έτσι, όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου της σειράς, η Φωτεινή ανακοινώνει στον Ευθύμη ότι θέλει να Χωρίσουν και να παραμείνουν δύο πολύ καλοί φίλοι, ενώ κάτι αντίστοιχο λέει και ο Μιχάλης στην Ελένη. Όμως, ο τελευταίος βρίσκεται σε πιο δεινή θέση. Και αυτό γιατί η Ελένη δεν θέλει να γίνει ο περίγελος του νησιού και να λένε όλοι «η παρατημένη νύφη λίγο πριν από τον γάμο».

Όπως θα δούμε στα καινούργια επεισόδια, η Ελένη σκέφτεται ξανά και ξανά τη συζήτηση που έκανε με τον Μιχάλη σχετικά με τον χωρισμό τους, καθώς και όλα όσα πρόκειται να λένε οι κάτοικοι του νησιού πίσω από την πλάτη της και καταρρέει. Έτσι, λοιπόν, αποφασίζει να χωρίσει εκείνη τον άλλοτε αγαπημένο σύντροφό της μπροστά σε όλους. Λίγη ώρα μετά, η νεαρή γυναίκα μαθαίνει από την καλή φίλη της, τη Λίζα, ότι το προηγούμενο βράδυ κοιμήθηκε αγκαλιά με τον Ευθύμη και εκείνη αναρωτιέται ποια θα είναι η αντίδραση της Φωτεινής, αγνοώντας ότι έχουν χωρίσει. Κάτι το οποίο μαθαίνει, επίσης, από τη Λίζα. Φυσικά, αυτή η πληροφορία πέφτει σαν βόμβα στην Ελένη, η οποία, χωρίς να χάνει χρόνο, ενώνει τα κομμάτια του παζλ και συνειδητοποιεί πως ο Μιχάλης τής ζήτησε να χωρίσουν για να είναι μαζί με τη Φωτεινή.

Αργότερα, η ίδια προσπαθεί να επιβεβαιώσει αν ισχύει αυτό που πιστεύει και όταν τα καταφέρνει γίνεται έξαλλη. Είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα και να καταστρώσει το τέλειο σχέδιο εκδίκησης όχι μόνο εναντίον του Μιχάλη, αλλά κυρίως κατά της Φωτεινής, η οποία εμφανίστηκε στα καλά καθούμενα στο νησί και μπήκε ανάμεσά τους. Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι αν η Ελένη θα θελήσει να κάνει κακό στη Φωτεινή ή να πλήξει την επαγγελματική αξιοπιστία της, αναγκάζοντάς την να φύγει άρον άρον από τη Δρακόνησο. Η συνέχεια επί της οθόνης.

Για την αρχική σελίδα « Τρία μίλια » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article