Τρακτέρ και Κινητοποιήσεις: Η Επίθεση των Αγροτών στην Αθήνα στο Επίκεντρο των Διεθνών ΜΜΕ

NEWSROOM

Η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και η «έφοδος» αγροτών με τρακτέρ στην Αθήνα, φαίνεται πως έκανε το γύρο του κόσμου, καθώς τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρθηκαν εκτενώς στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην ελληνική πρωτεύουσα.

Οι εικόνες από τη “συμπλοκή” αγροτών με την αστυνομία, τον χαμό που προκλήθηκε από τα πολλά τρακτέρ που κατέφθασαν στο κέντρο της Αθήνας και τη σφοδρή αντίδραση των αρχών, έγιναν θέμα που σχολιάστηκε εκτενώς στο εξωτερικό.

Οι διεθνείς ειδησεογραφικές ιστοσελίδες αναφέρθηκαν στην απόφαση των αγροτών να κινητοποιηθούν και να καταλάβουν το κέντρο της Αθήνας, ενώ επισημάνθηκε και η αντίδραση της κυβέρνησης και των αστυνομικών δυνάμεων.

Παράλληλα, υπήρξαν αναφορές στα αιτήματα των αγροτών και τους λόγους που τους οδήγησαν να προβούν σε αυτές τις ενέργειες, ενώ δόθηκε έμφαση και στις επιπτώσεις που είχε η κινητοποίησή τους στην κυκλοφορία και την καθημερινότητα των πολιτών της Αθήνας.

Η εικόνα της Αθήνας να κατακλύζεται από τρακτέρ και αγρότες έκανε τον γύρο του κόσμου και προκάλεσε συζητήσεις και αναφορές σε μεγάλα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Το ενδιαφέρον για τα γεγονότα στην Ελλάδα παρέμεινε υψηλό και μάλιστα η κλιμάκωση των επεισοδίων με τους αγρότες ήταν ένα από τα κυριότερα θέματα συζήτησης σε πολλές χώρες.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article