in

Το viral βίντεο με την αρκούδα και τον σκύλο που κορόιδεψε όλη την Ελλάδα

Πριν απο λίγο καιρό ένα viral βίντεο έκανε την εμφάνιση του στην χώρα μας και ακόμα και δελτία ειδήσεων το έπαιξαν, αφού ήταν πραγματικά

Πριν απο λίγο καιρό ένα viral βίντεο έκανε την εμφάνιση του στην χώρα μας και ακόμα και δελτία ειδήσεων το έπαιξαν, αφού ήταν πραγματικά ενδιαφέρον, μόνο που δεν ήταν και απολύτως αληθινό.

Στο βίντεο που θα δείτε και εσείς παρακάτω, θα δείτε ένα λευκό σκύλο να στέκεται απέναντι σε μια αρκούδα στην άκρη ενός δρόμου έξω απο ένα δάσος.

Φυσικά όλοι παρακολουθήσαν με κομμένη την ανάσα, αφού για να παίζει το βίντεο αυτό σημαίνει ότι κάτι πολύ κακό θα γινόταν μιας και κανένας δεν πίστευε ότι ο σκύλος θα τα έβαζε με την καφέ αρκούδα.

Μάλιστα το ρεπορτάζ έλεγε ότι η μάχη των δύο αυτών ζώων έγινε στο Μέτσοβο! Όλα γίνονται βέβαια στον βωμό της τηλεθέασης και των παραπάνω κλίκ.

Επειδή η τηλεόραση έχει γίνει αναμεταδότης ειδήσεων του διαδικτύου, κάποιος θεώρησε σωστό να βγάλει στον αέρα δελτίου ειδήσεων το βίντεο αλλά να αναφέρει εσφαλμένα ότι το περιστατικό έγινε στο Μέτσοβο.

Ωστόσο η αλήθεια ήταν πολύ διαφορετική, αφού η «μάχη» μπορεί να δόθηκε σε Ευρωπαϊκό έδαφος αλλά όχι στην Ελλάδα, σε περιοχή της Ρουμανίας.

Οι μάχες των ζώων γίνονται διαρκώς viral και τα βίντεο που κυκλοφορούν είναι πάρα πολλά και συνήθως προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον.

Άλλωστε αν δεν είχε γυριστεί στην κάμερα, κανείς δεν θα το πίστευε!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Αναστάτωση προκάλεσε στους εκατομμύρια θαυμαστές της με μια ανάρτηση της η Wanda Nara, η οποία χτες Δευτέρα 2 Ιανουαρίου αποφάσισε να

Η Wanda Nara τρέλανε τους πάντες με την ολόσωμη φόρμα στη συναυλία του David Guetta

Οι παίκτες βρίσκονται ήδη καθοδόν προς τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star και όλα είναι σχεδόν έτοιμα λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα που

Survivor All Star: Ο απόλυτος αγώνας επιβίωσης αρχίζει! Το trailer για την πρεμιέρα 08/01/2023