in

Το τρελό διάφανο φόρεμα της Ρίτα Όρα που προκάλεσε σάλο! ΟΛΑ στη φόρα

Ρίτα Όρα

Η Ρίτα Όρα έχει συνηθίσει το κοινό της, το τελευταίο διάστημα, σε… τολμηρές εμφανίσεις. Η τραγουδίστρια επιλέγει αποκαλυπτικά σύνολα ή φορέματα με διαφάνειες, που αφήνουν το κορμί της έτσι όπως γεννήθηκε. Μάλιστα, δεν διστάζει να τα φορέσει στο κόκκινο χαλί.

Σε πρόσφατη έξοδό της σε ένα πάρτι, πριν από τις Χρυσές Σφαίρες, με τον σύζυγό της, Τάικα Γουαϊτίτι, η 32χρονη εμφανίστηκε με ένα δαντελένιο, διαφανές φόρεμα, χωρίς να φοράει σουτιέν, αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία.

Στο κάτω μέρος, φόρεσε ένα μαύρο εσώρουχο και μαύρα πέδιλα, ενώ ολοκλήρωσε το λουκ της με ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια.

Οι φωτογραφίες από την εμφάνισή της κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου, με το κοινό της να αφήνει πολύ θετικά σχόλια, τόσο για το στιλ, όσο και για το κορμί της.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Μάνος Δασκαλάκης

Αίτηση διαζυγίου κάνει ο Μάνος Δασκαλάκης – Πρώτος μάρτυρας κατά της Πισπιρίγκου

Ο Νίκος Γαλανός, ο οποίος υποδύεται για δεύτερη χρονιά τον Ισίδωρο Βρεττάκο στη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς» βρέθηκε τη Δευτέρα (9/1) και μίλησε για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, αλλά και για τον ρόλο που υποδύεται στη «Γη της Ελιάς», ενώ έδωσε και μερικά spoilers για τα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η Γη της Ελιάς spoiler βόμβα έδωσε ο Νίκος Γαλανός στην Ελένη Μενεγάκη (βίντεο)