in ,

Το ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ! Αγνώριστη η Μελίνα Ασλανίδου! Δεν θα την αναγνωρίσεις, τεράστια αλλαγή! Μείναμε άφωνοι!

Μελίνα Ασλανίδου

Αν και η Μελίνα Ασλανίδου δεν είναι πλέον κριτής στο X-Factor, η εμφάνισή της στην εκπομπή πριν από μερικά χρόνια την έκανε ιδιαίτερα γνωστή στο πανελλήνιο.

Μπορεί η η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση να ήταν σε αυτή την εκπομπή κανένας όμως δεν μπορεί να ξεχάσει την εμφάνιση εκείνη που την έκανε πρωταγωνίστρια σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές τότε!

Μελίνα Ασλανίδου

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν ήταν και ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος είχε στάξει το δικό του χιουμοριστικό φαρμάκι για την Μελίνα Ασλανίδου , σχολιάζοντας τις αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της ίσως και να μην παρατηρούσαμε την τεράστια αλλαγή που έχει κάνει .

Ο μίμος, Τάκης Ζαχαράτος τότε την είχε τρολάρει πολύ χοντρά, λέγοντας επική ατάκα για την τραγουδίστρια όπου είχε γίνει viral:

«Έχει προκαλέσει έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά»…

Αγνώριστη η Μελίνα Ασλανίδου την τρόλαρε το πανελλήνιο

Μελίνα Ασλανίδου

Πλέον εμφανίζεται τελείως διαφορετική στις φωτογραφίες της, ειδικά σε εκείνες που αναρτεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ενώ όσοι την ακολουθούν πιστά θα έχουν σίγουρα παρατηρήσει ότι η τραγουδίστρια έχει σβήσει δεκάδες φωτογραφίες της.

Οι εξαφανισμένες φωτογραφίες

Η αλήθεια είναι ότι η εμφάνιση της Μελίνας Ασλανίδου εκείνο το βράδυ, την οποία φωτογραφία πλέον έχει σβήσει, είχε προκαλέσει πολλές απορίες και πολλοί ήταν εκείνοι που έκανε συγκρίσεις με τις φωτογραφίες που είχε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Εμείς όμως την βρήκαμε και σας την φέρνουμε μπροστά στα μάτια σας!

Δείτε την Μελίνα Ασλανίδου και κρίνετε μόνοι σας…εδώ

Μελίνα Ασλανίδου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Κάτια Ταραμπάνκο

Κάτια Ταραμπάνκο: Ποζάρει με μαγιό μέσα στο χιόνια και μας ζαλίζει

Σασμός spoiler

Σασμός spoiler 8/3: Ο Ευθύμης κρατάει στο χέρι τον Μαθιό «Ξέρω ότι εσύ…»