in

Θυμίζει παλάτι: Το υπεροπολυτελές εξοχικό του Αντώνη Κανάκη στη Χαλκιδική είναι βγαλμένο από παραμύθι (ΦΩΤΟ)

Ο Αντώνης Κανάκης προσπαθεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, με τον ίδιο να ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.

Ο γνωστός παρουσιαστής σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν είχε αποκαλύψει τους λόγους που δεν εγκατέλειψε ποτέ την πόλη του, για να μετακομίσει στην Αθήνα για τη δουλειά του.

«Ενστικτωδώς ποτέ δεν ήθελα να βρεθώ στο κέντρο αυτού του μιντιακού πράγματος και ότι αυτό συνεπάγεται. Είναι μια απόσταση ασφαλείας που βοηθά στην προσωπική μου ηρεμία» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης μιλώντας σε εκπομπή του OPEN.

Ο ίδιος, όπως έχει δηλώσει έχει φτιάξει ένα δικό του κόσμο στην πολυαγαπημένη του πόλη τη Θεσσαλονίκη. Ο παρουσιαστής να αναφέρουμε πως λατρεύει να περνά στιγμές και στη Χαλκιδική, όπου πριν από περίπου 10 χρόνια, προέβη σε μία αγορά, καθώς αγόρασε ένα εξοχικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εξοχικό, όπου απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές ηρεμίας μαζί με την οικογένειά του βρίσκεται στην περιοχή Καψόχωρα ή Πευκοχώρι και είναι πολύ κοντά στη θάλασσα. Όπως αναφέρει το protothema.gr, πρόκειται για ένα από τα οκτώ πολυτελή σπίτια που βρίσκονται στην εν λόγω περιοχή και είναι πραγματικό παλάτι, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις – και μάλιστα με φοβερή θέα.

Πηγή: Enimerotiko.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Ο Αλέξης πιο χάλια από ποτέ! Τι είναι αυτό που έφταιξε;

Διάσημες Ελληνίδες φιλιούνται στο στόμα – Πάολα, Βίσση, Γερμανού, Βάνα Μπάρμπα, Πετρούλα… (ΦΩΤΟ)