Θυμάστε την Μαρία Μπαλοδήμου, την συνεργάτιδα του Γιώργο Παπαδάκη; Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα!

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Θέλετε να δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα η Μαρία Μπαλοδήμου, η πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη στο “Καλημέρα Ελλάδα”;

Το “Καλημέρα Ελλάδα” κατέχει τον τίτλο του μακροβιότερου προγράμματος της Ελληνικής τηλεόρασης καθώς μεταδίδεται από το 1992 μέχρι σήμερα. Η εκπομπή προβάλλεται από σε καθημερινή βάση από Δευτέρα έως Παρασκευή στην πρωινή ζώνη του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 και προβάλλεται επίσης από τα συνδρομητικά κανάλια του ομίλου ANT1, ΑΝΤ1 Satellite, ΑΝΤ1 Pacific και ΑΝΤ1 Europe.

Από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού, με παρουσιαστή τον Γιώργο Παπαδάκη, έχουν περάσει πολλοί και σπουδαίοι δημοσιογράφοι, μεταξύ αυτών και η Μαρία Μπαλοδήμου.

Η δημοσιογράφος και επί χρόνια συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή, Μαρία Μπαλοδήμου, είναι από τις πιο σημαντικές και χαραγμένες στη μνήμη μας συνεργάτιδες του δημοσιογράφου.

Μετά το “Καλημέρα Ελλάδα”, η ίδια παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ενώ παρουσίασε την εκπομπή “Νοσταλγία” στο συνδρομητικό κανάλι της ΕΡΤ.

Σήμερα, η Μαρία Μπαλοδήμου παραμένει δημοσιογραφικά ενεργή και ειδικότερα, αρθρογραφεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Δείτε παρακάτω:

Πηγή: glance.g

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • TAGGED:
    Share This Article