in

Θεοφανία Παπαθωμά: 81 χιλιάδες θαυμαστές της έμειναν με το στόμα ορθάνοικτο! Εσύ

Θεοφανία Παπαθωμά

Η throwback φωτογραφία που είχε αναρτήσει η Θεοφανία Παπαθωμά, είχε γίνει viral και είχε ζαλίσει ευχάριστα τους περισσότερους απο 81 χιλιάδες θαυμαστές, οι οποίοι βλέποντας την είχαν μείνει με το στόμα ορθάνοικτο.

Μια απίστευτη φωτογραφία απο το παρελθόν ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό, θέλοντας να μας κρατήσει μέσα στο σπίτι η Θεοφανία Παπαθωμά στην περίοδο της καραντίνας, αφού είχε και το ανάλογο μήνυμα “Μένουμε Σπίτι” και μας θύμισε για ποιον λόγο ήταν απο τις πιο καuτές παρουσίες της Ελληνικής showbiz σκηνής εκείνα τα χρόνια.

Θεοφανία Παπαθωμά

Η Θεοφανία Παπαθωμά μοιράζει πόνο

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η αγαπημένη ηθοποιός απο το Μαύρο Ρόδο την αγαπημένη σειρά του Mega, τραβούσε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της αυτό όμως που έκανε σήμερα με την εκπληκτικά sexy φωτογραφία μας έκανε να αναπολήσουμε ξανά εκείνες τις ημέρες.

Ποζάρει με τις μπότες και χάνουμε το φως

Θεοφανία Παπαθωμά

Η αγαπημένη ηθοποιός που την λατρέψαμε και στις Άγριες Μέλισσες τα τελευταία τρία χρόνια, θέλοντας να ακολουθήσει το trend της εποχής που μας έχει κάνει όλους να θυμόμαστε τις παλιές μας στιγμές και να αναρτούμε ανάλογες φωτογραφίες πραγματικά μας έστειλε αδιάβαστους.

Δείτε την εκπληκτική φωτογραφία

Θεοφανία Παπαθωμά

Ποια είναι η Θεοφανία Παπαθωμά

Πολλά απο αυτά που θα μάθετε για την ηθοποιό που μας εντυπωσιάζει και φέτος μέσα απο το Μαύρο Ρόδο έχοντας τον ρόλο της Πολυξένης, είναι σίγουρο ότι δεν τα γνωρίζετε.

Η Θεοφανία Παπαθωμά, γεννήθηκε πριν απο 51 χρόνια στην Γερμανίακαι συγκεκριμένα στις 21 Μαρτίου 1972, μεγάλωσε όμως στις Σέρρες. Είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων.

Η Θεοφανία Παπαθωμά σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Κώστα Καζάκου και Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει δίπλωμα άσκησης δικηγορίας παρότι δεν έχει ασκήσει ποτέ της την δικηγορία.

Το 2006 η εντυπωσιακή ηθοποιός παντρεύτηκε με τον ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα, με τον οποίο την ίδια χρονιά απέκτησε έναν γιό, τον Αχιλλέα. Ο γάμος τους κράτησε μέχρι το 2012, ενώ το διαζύγιό τους βγήκε το 2013.

Από τότε είναι ζευγάρι με τον μουσικό Γρηγόρη Πετράκο και έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την Αγάπη (γενν. 2015) και την Αθηνά (γενν. 2017).

Το ντεμπούτο στο Άγγιγμα ψυχής

Άγγιγμα ψυχής

Το ντεμπούτο της στην ηθοποιία και τη τηλεόραση το έκανε το 1998, ως πρωταγωνίστρια στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, “Άγγιγμα ψυχής” στον ΑΝΤ1, με συμπρωταγωνιστή τον Σταύρο Ζαλμά όπου πραγματικά καθήλωσε με την ερμηνεία της, αλλά και με την απαγορευμένη ιστορία αγάπης της φοιτήτριας και του Αρχιμανδρίτη.

Η Θεοφανία Παπαθωμά έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο το 2002, στη ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου “Κουράστηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς σου”.

Έχει γράψει και σκηνοθετήσει δύο μικρού μήκους ταινίες, το “Φύγε Εσύ – Έλα Εσύ” που βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ Δράμας το 2008 και την “Επέτειο”.

Έχει συγγράψει τέσσερα παιδικά βιβλία, “Οι Περιπέτειες του Ηρακλή Μπιμπερό”, α) Η Σύλληψη, β) Η Κύηση, γ) Η Γέννηση, και το παιδικό μιούζικαλ “Ήρθαν τα Χριστούγεννα”. Έχει μεταφράσει τέσσερα θεατρικά έργα, ενώ έχει σκηνοθετήσει και το θεατρικό έργο του Νιλ Σάιμον, “Ο Τελευταίος Εραστής”.

Έχει λάβει δύο βραβεία ως ηθοποιός: αγαπημένης ηθοποιού για το “Άγγιγμα ψυχής” και καλύτερης ηθοποιού για το “Ακροβατώντας”.

Φέτος την απολαμβάνουν μέσα απο τον ρόλο της Πολυξένης Βελιώτη που πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA, “Μαύρο Ρόδο”.

Ποια είναι η Πολυξένη Βελιώτη

Η παράνομη σχέση της με τον Λευτέρη εξελίχθηκε σε γάμο. Όμορφη και θελκτική γυναίκα, δυναμική, εγωίστρια, χειριστική και φιλόδοξη.

Στόχος της είναι μόνο τα χρήματα. Δεν ξέρει να χάνει κι όταν απειλείται γίνεται ακόμα πιο αδίστακτη και επικίνδυνη.

Το μίσος της για την Ελισάβετ γίνεται πιο έντονο όταν ο Πέτρος ερωτεύεται εκείνη αντί για την κόρη της, την Όλγα. Όλα όμως αλλάζουν όταν εμφανίζεται ξανά στη ζωή της ο Θέμης.

Πολυξένη Βελιώτη

Η Θεοφανία Παπαθωμά, η πρωταγωνίστρια της νέας δραματικής σειράς του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή της στο Mega, για τον ρόλο της Πολυξένης Βελιώτη, αλλά και την απουσία της από την τηλεόραση.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός υποδύεται στο «Μαύρο Ρόδο» την μητριά της δόκιμης μοναχής Ελισάβετ ρόλο που υποδύεται η Φωτεινή Παπαθεοδώρου και την σύζυγο του Λευτέρη Βελιώτη ρόλο που έχει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Για τον ρόλο της στη σειρά η ηθοποιός τόνισε στην Ελένη Μενγάκη:

«Έχω μία κόρη από προηγούμενο γάμο. Παλιά, δούλευα στα μπουζούκια, ήμουν τραγουδίστρια και ο χαρακτήρας που ερμηνεύει ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Θέμης ήταν πρώην μου, είχαμε σχέση.

Η Πολυξένη δεν είναι κακός άνθρωπος, αλλά κάνει δολοπλοκίες. Η σχέση της με τη νεαρή μοναχή δεν είναι πολύ καλή».

Η ηθοποιός τόνισε στην συνέντευξη της ότι είναι η πρώτη φορά που υποδύεται «αρνητικό» ρόλο. Συγκεκριμένα, σχολίασε:

Θεοφανία Παπαθωμά

«Δεν έχω παίξει ποτέ την κακιά. Είναι η πρώτη φορά, και για εμένα είναι πρόκληση».

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε και για την απουσία της από την τηλεόραση όπου αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη:

«Έμεινα συνειδητά εκτός τηλεόρασης. Έλειψα 10 χρόνια για να μεγαλώσω τα παιδιά μου, αλλά με βοήθησαν και οι συνθήκες. Έκανα κάποια πράγματα, απλά δεν δούλευα κανονικά και κάποιες δουλειές που είχα κλείσει δεν έγιναν».

Πρόσθεσε μάλιστα: «Δεν είχα άγχος ποτέ μήπως με ξεχάσουν. Όταν θες να κάνεις κάτι, πάντα το κάνεις. Αν ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω, θα το έκανα. Ήρθε η στιγμή που ένιωθα έτοιμη».

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη

Η αγαπημένη ηθοποιός, Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στην Ελένη για τους λόγους που είχε «φύγει» από την τηλεόραση για μια 10ετια, αλλά και για τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο ρόδο»

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

MasterChef spoiler:

MasterChef spoiler: Αποκλειστικό απόσπασμα απο το σημερινό (10/3) επεισόδιο

Δήμητρα Ματσούκα

Δήμητρα Ματσούκα: Εσύ έχεις δει την ηθοποιό να κάνει γυμναστική με κολάν!