in

The Voice Of Greece: Η Μαρία Σακελλάρη είναι η μεγάλη νικήτρια (βίντεο)

Όλοι οι κριτές του The Voice Of Greece, από τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου, τον Πάνο Μουζουράκη και τον Κωνσταντίνο Αργυρό απόλαυσαν τους παίκτες που ανέβηκαν στη σκηνή και ενθουσίασαν με τις εμφανίσεις τους.

Όλοι οι κριτές του The Voice Of Greece, από τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου, τον Πάνο Μουζουράκη και τον Κωνσταντίνο Αργυρό απόλαυσαν τους παίκτες που ανέβηκαν στη σκηνή και ενθουσίασαν με τις εμφανίσεις τους.

Μόνο ένας από αυτούς όμως κατάφερε να κερδίσει τον μεγάλο τίτλο του φετινού The Voice Of Greece

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε το Grand Finale του The Voice, με τη Μαρία Σακελλάρη απο την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη να είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού.

Σε μια λαμπερή βραδιά, με πολύ κέφι και μοναδικές ερμηνείες από τους διαγωνιζόμενους, με αστείρευτο χιούμορ, αγωνία και συγκίνηση, οι φιναλίστ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μόνο δύο όμως κατάφεραν να είναι οι φιναλίστ.

Οι διαγωνιζόμενοι από τις ομάδες των Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου, Πάνου Μουζουράκη, και Κωνσταντίνου Αργυρού ανέβηκαν στη σκηνή και εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους.

Την πρώτη πρόκριση πήραν από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού ο Μωυσής Παπαμωυσέως και η Dodona, από την ομάδα του Σάκη Ρουβά ο Λάμπρος Τσιαπούτας και από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη η Μαρία Σακελλάρη, ενώ η Έλενα Παπαρίζου αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του τελικού.

Οι δύο φιναλίστ ήταν η Dodona και η Μαρία Σακελλάρη, με τις εμφανίσεις τους να είναι κρίσιμες στην τελική απόφαση του κοινού που έκρινε τον μεγάλο νικητή.

Δείτε την ανακοίνωση της μεγάλης νικήτρια του The Voice Of Greece απο το στόμα της Φαίη Σκορδά

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

α προκαλέσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, αφού όλοι γνωρίζουν ότι σήμερα

Σασμός: Ο ματωμένος γάμος φέρνει ραγδαίες εξελίξεις! Τι θα δούμε στα επεισόδια 95-96-97-98-99-100

Η Τζούλια Νόβα, έγινε γνωστή στο πανελλήνιο απο την πρώτη της δουλειά στην τηλεόραση η οποία ήταν ο «Τροχός της Τύχης» στο Star.

Τζούλια Νόβα: Δεν φαντάζεστε τι δουλειά θέλει να κάνει και μάλιστα…. αυτοπροτάθηκε (βίντεο)