The Crown: Πρώτη εμφάνιση του πρίγκιπα William και της Kate Middleton στην 6η σεζόν

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

Ο Ed McVey και η Meg Bellamy πρωταγωνιστούν στο The Crown, ως ο μελλοντικός Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, στην επόμενη σεζόν, της οποίας τα γυρίσματα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η έκτη και τελευταία σεζόν του The Crown είναι αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη και δύο από τα πιο σημαντικά θέματα του έχουν επιτέλους αποκαλυφθεί.

Οι νέες φωτογραφίες του Ed McVey και της Meg Bellamy, οι οποίοι υποδύονται τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton από τα χρόνια που σπούδαζαν στο Πανεπιστήμιο του St Andrews , έκαναν ήδη την εμφάνισή τους, καθώς πραγματοποιούν γυρίσματα για την σειρά που έχει προκαλέσει πυρετό στους «κόλπους» των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ!

Ο McVey και η Bellamy, και οι δύο σχετικά νέοι ηθοποιοί, εθεάθησαν να κάνουν γυρίσματα στο St Andrews της Σκωτίας, στο σημείο όπου ο William και η Kate συναντήθηκαν το 2001 ενώ σπούδαζαν στο Πανεπιστήμιο του St Andrews.

Στις φωτογραφίες, ο William φαίνεται να «καρφώνει» τα μάτια του πάνω στην Kate καθώς εκείνη περνάει από μπροστά του, και αυτή μοιάζει να είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται μεταξύ τους.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα εδώ:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article