in

Τεράστιο σκάνδαλο στο NBA! Ο γιος του Τζόρνταν «φασώνεται» με την πρώην του Σκότι Πίπεν

Ο Μάρκους Τζόρνταν, γιος του Μάικλ Τζόρνταν θα μπορούσε κανείς να πει, ότι έχει συνάψει σχέση με την «θεία»

Ο Μάρκους Τζόρνταν, γιος του Μάικλ Τζόρνταν θα μπορούσε κανείς να πει, ότι έχει συνάψει σχέση με την «θεία» του, πρώην σύζυγο του συμπαίκτη του μπαμπά Σκότι Πίπεν

Η 48χρονη Λάρσα Πίπεν και ο 31 ετών Μάρκους φαίνεται ότι δεν υπολογίζουν την όποια σχέση είχαν ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Σκότι Πίπεν και κυκλοφορούν μαζί με τον φακό των παπαράτσι να κάνει παπάδες κάθε φορά που τους πιάνουν στον φακό.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το ρεπορτάζ, το ζευγάρι εθεάθη πρώτη φορά πριν απο μερικούς μήνες στην πόλη του Μαϊάμι, με τις πρώτες φήμες να μιλάνε για ένα απλό ραντεβού.

Τα πράγματα όμως έχουν εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που ήδη έχει ξεσπάσει σκάνδαλο στο NBA, αφού ο μικρός γιος του μεγαλύτερου παίκτη που έχει βγάλει το άθλημα παίζει παιχνίδια με την πρώην σύζυγο του Σκότι Πίπεν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο 31χρονος γιος του Μάικλ Τζόρνταν και η 48χρονη πρώην σύζυγος του συμπαίκτη του Μπουλς Σκότι Πίπεν εθεάθησαν ξανά μαζί στο Μαϊάμι, τόσο σε κλαμπ όσο και στην παραλία.

Η πηγή είπε στο Page Six ότι οι δυο τους εθεάθησαν να πίνουν τεκίλα μαζί σε ένα κλαμπ και ότι η πρώην σύζυγος εθεάθη να «τρίβει και να χαϊδεύει» το σώμα του baby Τζόρνταν. Η πηγή είπε ανέφερε ότι ο Τζόρνταν φαινόταν να νιώθει άβολα και δεν ανταπέδωσε τις χειρονομίες.

Φυσικά τα φλάς πήραν φωτιά, αφού είναι γνωστό ότι η 48χρονη Λάρσα Πίπεν που μάλλον θέλει να γίνει Λάρσα Τζόρνταν, διαθέτει ένα εντυπωσιακά πληθωρικό σώμα.

Δείτε την εδώ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Μπορεί η φετινή εμφάνιση της Lady Gaga στα Όσκαρ να ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής,

Oscars 2023: Η ερμηνεία της Lady Gaga για το Top Gun: Maverick μας άφησε «με ανοιχτά τα στόματα»! (viral βίντεο)

Τα μαλλιά με καρέ είναι μια κομψή και ιδιαίτερη επιλογή που είναι πάντα μέσα στη μόδα και μπορούν πολύ εύκολα

Άνοιξη 2023: Εντυπωσιακά καρέ χτενίσματα για να «κλέψεις την παράσταση»