in

Τατιάνα Στεφανίδου: Την ώρα που την βρίζει όλο το Twitter εκείνη κάνει γλυκιές αγκαλιές!

Τατιάνα Στεφανίδου

Την ώρα που όλο το Twitter έχει ξεσηκωθεί εναντίον της με τα hashtag να δίνουν και να παίρνουν εκείνη συνεχίζει απτόητη να κάνει αυτό που θεωρεί σωστό και όπως φαίνεται γι’ αυτό και πληρώνεται αδρά

Η ίδια κατάφερε με το γνωστό μπλαζέ ύφος της να προκαλέσει σάλο με μια δήλωση που εκνεύρισε τον κόσμο των social media.

Η Τατιάνα Στεφανίδου σε πολύ έντονο ύφος στην αρχή της εκπομπής της έριξε όλες τις ευθύνες της τραγωδία στον Σταθμάρχη λέγοντας:

«Θα σας αποκαλύψουμε πώς ένας άνθρωπος 60 ετών, ο σταθμάρχης, ένας μετακλητός υπάλληλος, ο οποίος εργαζόταν 10 χρόνια στο υπουργείο Παιδείας και κουβαλούσε βιβλία και πριν ήταν στον ΟΣΕ και κουβάλαγε αποσκευές, πώς ο άνθρωπος αυτός, με μία εκπαίδευση, σε αυτήν την προχωρημένη ηλικία, έγινε σταθμάρχης.

Οι αντιδράσεις στο Twitter ήταν τεράστιες

Εκείνη πάντως δεν ασχολείται με αυτά και για μια ακόμα φορά μοιράζει νεοπλουτισμό μέσα απο τα δικά της social media, όπου φυσικά ζει το δικό της παραμύθι, ποζάροντας και κάνοντας γλυκιές αγκαλιές σαν να μην την αγγίζει τίποτα.

Είναι και οι δύο στα άσπρα με την Τατιάνα Στεφανίδου να φαίνεται ευτυχισμένη για την αγκαλιά που δίνει. Βέβαια δεν μπορούμε να είμαστε και σίγουροι για το άλλο πρόσωπο, αλλά όπως και να είναι ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε το σκηνικό.

«Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από τις αγκαλιές, συμφωνείτε;» είναι το μήνυμα της παρουσιάστριας που την βλέπουμε καθημερινά στον Alpha με την εκπομπή «TLIVE»

Πάλι καλά που δεν φόρεσες 12πόντο με τον σκύλο και σε αυτή την φωτογραφία, όπως είχες κάνει στο Μικρολίμανο του Πειραιά άστα!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου βγήκε βόλτα με την μαμά της…Καλέ είναι ίδιες!!!

Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Έκανε την πρώτη εμφάνιση μετά το θανατηφόρο τροχαίο… στα μπουζούκια