Τα «βρόντηξε» μπροστά σε όλους και τον παράτησε: Ο δημόσιος καβγάς που έφερε το τέλος για Καινούργιου και Τσαγκρίδη

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Λίγες εβδομάδες αφότου έγινε γνωστή η επανασύνδεση του Φίλιππου Τσαγκρίδη και της Κατερίνας Καινούργιου, το ζευγάρι τελικά αποφάσισε να διακόψει οριστικά τον δεσμό του.Το Ιnstagram ήταν αυτό που τους πρόδωσε και έδειξε ότι ο χωρισμός είναι οριστικός. Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε unfollow τον πρώην σύντροφό της και έδειξε πως είναι αποφασισμένη να ξεκινήσει νέα σελίδα στην ζωή της.

Έτσι, το πρώην ζευγάρι πραγματοποιεί τις διακοπές του σε διαφορετικά μέρη, με την Κατερίνα Καινούργιου να περνάει χρόνο στη Μύκονο με τους καλούς της φίλους Πηγή Δεβετζή και Νίκο Κοκλώνη και τον εφοπλιστή να βρίσκεται στις Σπέτσες με τους φίλους του.

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης από την άλλη εξακολουθεί να την ακολουθεί και να έχει στο προφίλ του την κοινή τους φωτογραφία από το ταξίδι που είχαν πάει κάποτε στην Ιταλία.

 

Πως ήλθε το οριστικό τέλος για Φίλιππο και Κατερίνα

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης υπήρξαν ζευγάρι για τρία χρόνια ενώ πριν μερικούς μήνες αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους γεγονός που επηρέασε πολύ την ψυχολογία της παρουσιάστριας.

Το τελευταίο διάστημα, είχαν έρθει και πάλι πιο κοντά δίνοντας την εντύπωση πως ο έρωτας ανάμεσά τους δεν είχε σβήσει.

Σ’ αυτή την νέα ευκαιρία, όμως, όπως είχε γράψει το περιοδικό Ciao υπήρχαν όροι και μάλιστα πολύ σκληροί οι οποίοι δεν ακολουθήθηκαν ενώ είχαν συμφωνηθεί.

 

Οι τριβές ξεκίνησαν και πάλι και ο καθοριστικός καυγάς έγινε σε ένα πολύ γνωστό beach bar της παραλιακής, σύμφωνα με πληροφορίες του Ciao, όπου οι παριστάμενοι τους είδαν να συνομιλούν πολύ έντονα και λίγο αργότερα την Κατερίνα να φεύγει, αφήνοντας μόνο του τον εφοπλιστή.

Όπως λένε πηγές από το περιβάλλον της παρουσιάστριας στο περιοδικό, αυτή τη φορά το τέλος είναι οριστικό καθώς και η ίδια διαπίστωσε ότι δεν γίνεται να είναι μαζί με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν αισθάνεται άνετα με την δημοσιοποίηση της σχέσης τους.

Αυτή την φορά η Κατερίνα Καινούργιου έχει στεναχωρηθεί πολύ λιγότερο, λένε οι ίδιοι άνθρωποι, καθώς πλέον είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένη και η ίδια σε όσα θέλει και σε όσα δεν μπορεί να ανεχτεί.

Πηγή: enimerotiko.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • TAGGED:
    Share This Article