Σύσκεψη για αποκατάσταση των δασών την ώρα που ο Έβρος ακόμα καίγεται, γίνεται; Μόνο στην Ελλάδα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Με την αποκατάσταση των δασών σε Έβρο και Πάρνηθα θα ασχοληθεί η κυβέρνηση σε σύσκεψη, χωρίς όμως να έχει καταφέρει ακόμα να σβήσει τις φωτιές που καίνε ακόμα!

Ο τελευταίος πνεύμονας πρασίνου στην Αττική είναι το δάσος στην Πάρνηθα, το οποίο και αυτό το καλοκαίρι είχε την “τιμητική” του, αφού για μια ακόμα φόρα οι φωτιές έκαναν μεγάλες καταστροφές.

Την ίδια ώρα και τα δάση του Έβρου, έπεσαν θύματα των εμπρηστών, αλλά και τις κυβερνητικής αναλγησίας, η οποία συνεχίζεται ακόμα και σήμερα με ανούσιες συσκέψεις!

Σύσκεψη για την αποκατάσταση των δασών

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει θα πραγματοποιηθεί κυβερνητική σύσκεψη για την αποκατάσταση των δασών στον Έβρο και στην Πάρνηθα σήμερα (29/8) στις 11:00 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την Πέμπτη θα διεξαχθεί στη Βουλή η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για το θέμα των πυρκαγιών, ενώ το θέμα θα συζητηθεί και στο υπουργικό συμβούλιο, που θα συνεδριάσει την Παρασκευή.

Την ίδια ημέρα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Ρόδο, η οποία δέχτηκε βαρύ πλήγμα από τις πυρκαγιές τον Ιούλιο. Φυσικά για τον Έβρο ούτε λόγος για επίσκεψη!

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

TAGGED:
Share This Article