Συναγερμός στα Σφακιά: Διπλή επιχείρηση απεγκλωβισμού περιπατητών στα βουνά

NEWSROOM

Σφακιά: Δυο περιστατικά σήμαναν συναγερμό στην Πυροσβεστική

Διπλή επιχείρηση διάσωσης στην ευρύτερη περιοχή των Σφακίων, σε δύο περιστατικά που δεν σχετίζονται μεταξύ τους, διενεργούσε το απόγευμα της Τρίτης η Πυροσβεστική.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 16:30 μέσω του 112 ότι δύο περιπατητές χάθηκαν σε φαράγγι, στην περιοχή του Φοίνικα, δυτικά του Λουτρού. Αμέσως στην περιοχή μετέβη ένα όχημα με δύο άνδρες της πυροσβεστικής για τον εντοπισμό και τη διάσωσή τους.

Δέκα λεπτά αργότερα, δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου δυτικά του φαραγγιού της Αράδαινας, όπου δύο ηλικιωμένοι ζήτησαν βοήθεια, καθώς μια γυναίκα αισθάνθηκε αδιαθεσία και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Στο περιστατικό μετέβη κλιμάκιο της 3ης ΕΜΑΚ και άνδρες από το πυροσβεστικό κλιμάκιο Ανώπολης.

Δεν ήταν σαφής η κατάσταση της υγείας της γυναίκας.

Και στις δύο περιπτώσεις οι περιπατητές έχουν εντοπιστεί και οι πυροσβέστες αναμενόταν να προβούν στη διάσωση των ανθρώπων.

Όλες οι ειδήσεις της επικαιρότητας βρίσκονται εδώ, στο Newsblog! Σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα νέα της επικαιρότητας με τις τελευταίες εξελίξεις απο την Ελλάδα.

Μη χάσετε ούτε μια στιγμή αυτά που γίνονται στην Ελλάδα. Στο Newsblog,σκοπό έχουμε την ενημέρωση και να σας τη μεταδίδουμε άμεσα με κάθε δημοσίευση μας!

via

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article