Survivor Spoiler trailer 06/03: Νέες εντάσεις και νέες κλίκες!

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Survivor Spoiler 06/03: Νέο επεισόδιο έχουμε σήμερα 6/3 στο Survivor All Star με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το έπαθλο της 2ης ασυλίας , που θα τους δώσει το δικαίωμα της παραμονής στο νησί της Καραϊβικής.

Χτες παρακολουθήσαμε την οικειοθελής αποχώρηση του Στάθη Σχίζα απο το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, μια αποχώρηση που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού πολλοί ενθουσιάστηκαν με τον τρόπο που αντιμετώπισε την κατάσταση ο πρώην πλέον παίκτης των Διασήμων.

Ο νικητής του περσινού Survivor 4 αποχώρησε και πολλοί μίλησαν για αντρίκια απόφαση, ενώ την ίδια ώρα κατακεραυνώνανε την Ελευθερία Ελευθερίου η οποία και ήταν και η παίκτρια που ψηφίστηκε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση απο το νησί.

Μεγάλη εντύπωση μας έκανε η ψήφος που έδωσε στην Κύπρια τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου, ο φαινομενικά σύντροφος της μέσα στο παιχνίδι, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Απο το trailer που έδωσε στην δημοσιότητα το ΣΚΑΪ, θα δούμε ότι οι δύο ομάδες θα τα δώσουν μέσα στον στίβο μάχης, με τις μονομαχίες μεταξύ των παικτών να είναι πραγματικά εντυπωσιακές

Ένας απαιτητικός στίβος μάχης που οι παίκτες θα χρειαστεί να δώσουν τα πάντα για να φέρουν την νίκη, προδιαθέτει για ομηρικές μάχες μεταξύ των δύο ομάδων.

Τι θα δούμε σήμερα στο Survivor All Star

Σίγουρα τα νεύρα είναι τεντωμένα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλουν να ξεσπάσουν και όπως θα δείτε και εσείς το κάνουν μέσα στο στον στίβο μάχης.

Η αποχώρηση του πρώην νικητή, αλλάζει για ακόμα μια φορά τις ισορροπίες στην ομάδα, η οποία σίγουρα είναι πολύ πιο αποδυναμωμένη και διχασμένη.

Αυτό είναι κάτι το οποίο το εκμεταλλεύονται ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νίκος Μπάρτζης

Οι εντάσεις στο νησί του Survivor αλλά όπως θα δούμε και στο συμβούλιο αναμένεται να είναι πολύ έντονες και σίγουρα δεν πρέπει να το χάσετε.

Στο επόμενο Survivor spoiler θα σας αποκαλύψουμε την νικήτρια ομάδα, καθώς και τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση.

Δείτε το trailer απο το αποψινό trailer

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article