in ,

Survivor spoiler: Στην Ελλάδα ο Ατζούν για να πείσει τον καλύτερο παίκτη του ριάλιτι!

Στην Acun Medya βρίσκονται απο το πρωί σήμερα Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023, λίγες ώρες πριν την αναχώρηση τους για τον Άγιο Δομίνικο και

Στην Acun Medya βρίσκονται απο το πρωί σήμερα Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023, λίγες ώρες πριν την αναχώρηση τους για τον Άγιο Δομίνικο και λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του πολυαναμένόμενου Survivor All Star.

Όπως όλοι περιμέναμε οι παίκτες έμαθαν ότι αύριο θα πρέπει να βρίσκονται στο αεροδρόμιο για να αναχωρήσουν για την Καραϊβική, με τους παίκτες να ολοκληρώνουν τις τελευταίες λεπτομέρειες με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.

Το παρών σήμερα στην εταιρία παραγωγής θα δώσει και ο ίδιος ο Ατζούν Ιλιτζάλι, ο οποίος πρώτη φορά αυτή την τηλεοπτική σεζόν, έρχεται στην Ελλάδα και ο λόγος όπως μαθαίνουμε είναι γιατί θέλει να μιλήσει ο ίδιος με τους παίκτες, αλλά και για να τους προειδοποιήσει ότι δεν θα δεχτεί κανένα παράπτωμα απο πλευρά τους, όποιος και να το κάνει.

Το Survivor spoiler μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε μέσα απο την εκπομπή της Φαίη Σκορδά, ότι η επίσκεψη του Ατζούν στην Ελλάδα, έχει διπλό λόγο, αφού όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ ο Τούρκος παραγωγός θα κάνει μια τελευταία συνάντηση με τον ένα και μοναδικό παίκτη που όλοι θέλουν να δουν στο Survivor, τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Σίγουρα αυτή η εξέλιξη είναι σημαντική για το ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για τον ίδιο και το κανάλι, αφού αν καταφέρει να κάνει μια άκρως δελεαστική πρόταση στον Ντάνο, που να έχει μέσα και μια επαγγελματική συνεργασία μετά το Survivor, τότε ίσως να κάνει την μεγάλη ανατροπή.

Οι 26 παίκτες που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο όπως αναφέρει και το spoiler, θα είναι μόνο αυτοί που είδαμε στα trailer που έδωσε στην δημοσιότητα η παραγωγή του Ατζούν και το κανάλι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις θα υπάρχει και άλλο ένα κύμα παικτών που θα μπούνε στην συνέχεια στο Survivor, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου όμως το παρών θα δώσουν οι 26 παίκτες που είδαμε στα trailer.

Υπάρχει όμως και μια εξέλιξη με τον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος τελικά δεν θα δώσει το παρών στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star, αφού ο παίκτης δεν δέχτηκε την πρόταση της παραγωγής να μπει στην συνέχεια στο ριάλιτι επιβίωσης, αφού ο ίδιος ήθελε να είναι μέσα στην πρώτη ομάδα που θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε το βίντεο με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Survivor All Star και όλα στα spoiler για το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η αλλαγή του έτους βρήκε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μαζί με αγαπημένους φίλους και φυσικά τον αγαπημένο της Στάθη Σχίζα, ο οποίος

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τα κορυφαία «κανόνια» της Πρωτοχρονιάς σε πρώτο πλάνο

12 γυναίκες αναμένονται να ταξιδέψουν αύριο για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star και πλέον μιλάμε για τα τελικά ονόματα και όχι για διαρροές,

Survivor spoiler: Αυτές είναι οι 12 γυναίκες που θα λάβουν μέρος στο All Star Survivor