in

Survivor spoiler: Παίκτριες θα «μαλλιοτραβηχτούν» λίγο πριν το έκτακτο Συμβούλιο! Θα ξεκολλήσουν τρέσες!

Τα νεύρα είναι τεντωμένα στο Survivor All Star και αυτό δεν αφορά Μόνο τον ηλιακό και τον Τάκη Καραγκούνια, αφού σύμφωνα με το Survivor spoiler
survivor συμβουλιο

Τα νεύρα είναι τεντωμένα στο Survivor All Star και αυτό δεν αφορά Μόνο τον ηλιακό και τον Τάκη Καραγκούνια, αφού σύμφωνα με το Survivor spoiler που έχουμε στα χέρια μας 2 παίκτριες θα είναι οι πρωταγωνίστριες σε νέο καυγά λίγο πριν την ανακοίνωση των δύο ομάδων.

Στο πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας πρόκειται να παρακολουθήσουμε την Κυριακή 26 Μαρτίου η Ελένη Χαμπέρη και η Αφροδίτη Σκαφίδα θα πιαστούν στα χέρια μπροστά στα έντρομα μάτια των συμπαικτών τους λίγο πριν την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τις νέες ομάδες.

Αφροδίτη Σκαφίδα

Τα προεόρτια φυσικά τα παρακολουθήσαμε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού και λίγο πριν την αποχώρηση της Νικολέτας Μαυρίδη όταν Βολιώτισσα Ελένη Χαμπέρη κατηγόρησε την Αφροδίτη Σκαφίδα ότι μαγειρεύει αποτελέσματα παρέα με το Σπύρο Μαρτίκα.

Όπως αναφέρει το survivor spoiler οι 2 παίκτριες λίγο πριν τις ανακοινώσεις του Γιώργου Λιανού θα έχουν ένα έντονο καβγά, όταν η Αφροδίτη Σκαφίδα θα ζητήσει από την Ελένη Χαμπέρη να της ζητήσει συγνώμη, με τη Βολιώτισσα να την αποκαλεί άβολο ον και ότι υποκινείται από το Σπύρο Μαρτίκα.

Ο καβγάς που θα ξεσπάσει θα είναι εντυπωσιακός και 2 παίκτριες θα φτάσουν λίγο πριν πιαστούν στα χέρια.

Ελένη Χαμπέρη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Αν και η Μαρία Σολωμού έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται ποτέ να παντρευτεί αυτή τη φορά μας εκπλήσσει αφού ποζάρει στο φωτογραφικό φακό φορώντας νυφικό

Η Μαρία Σολωμού φοράει νυφικό και ποζάρει στο φωτογραφικό φακό με τα πόδια…ανοικτά

Όχι μία όχι δύο άλλα δέκα εντυπωσιακές φωτογραφίες ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Dua Lipa από τις διακοπές που κάνει στη Τζαμάικα και κυριολεκτικά προκάλεσε σάλο στους θαυμαστές της.

Η Dua Lipa κάνει διακοπές στην Τζαμάικα και μας δείχνει τα «καρπούζια» της