in ,

Survivor Spoiler: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα 6/3 ! Όλοι οι υποψήφιοι

Survivor Spoiler

Survivor Spoiler: Το οριστικό spoiler για το σημερινό επεισόδιο του Survivor είναι εδώ και εμείς είμαστε έτοιμοι να σας αποκαλύψουμε όλα όσα πρόκειται να παρακολουθήσετε σήμερα 6/3 στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ήδη το κανάλι του Φαλήρου έδωσε με το καλημέρα το νέο trailer του σημερινού επεισοδίου, στο οποίο θα παρακολουθήσουμε όλα όσα θα συμβούν εντός και εκτός αγωνιστικού στίβου στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Η οικειοθελής αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, αφήνει την ομάδα των Διασήμων με έναν δυνατό παίκτη εκτός, κάτι το οποίο σίγουρα δεν έρχεται και στην καλύτερη ώρα για την Κόκκινη ομάδα.

Ο Στάθης Σχίζας μπορεί να μην ήταν ο καλύτερος παίκτης που βρίσκεται φέτος μέσα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, σίγουρα όμως ήταν ένας απο τους κορυφαίους σε μια ομάδα που έχει γεμίσει με πολλά αγωνιστικά παλτά!

Στάθης Σχίζας

Αυτή η ομάδα θα κερδίσει απόψε λέει το Survivor spoiler;

Το trailer δείχνει ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, στο οποίο οι δύο ομάδες θα πρέπει να έχουν δύναμη, αντοχή και καλή συνεργασία αν θέλουν φυσικά να κερδίσουν.

Φαβορί για την νίκη υπάρχει και είναι ξεκάθαρο, δεν χρειάζεται κάποιος το Survivor spoiler για να το καταλάβει.

Η ομάδα που θα νικήσει είναι η ομάδα των Μπλε και για ένα ακόμα βράδυ θα αναγκάσει τους Κόκκινους να ψηφιστούν στην διαδικασία της ψηφοφορίας που σήμερα θα έχει εκπλήξεις

Αυτοί είναι οι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor Spoiler

Η νέα ήττα στην Κόκκινη ομάδα θα φέρει μεγάλες αναταραχές στο συμβούλιο του νησιού, με τον Σπύρο Μαρτίκα τον Νίκο Μπάρτζη να μονοπωλούν το ενδιαφέρον, αφού θα δούμε ομηρικούς καυγάδες απο αυτούς τους τρεις.

Μετά την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νίκος Μπάρτζης κατηγορούν την Ελευθερία Ελευθερίου και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μπροστά στα έντρομα μάτια όλων των υπολοίπων μελών της κόκκινης ομάδας

Η επίθεση που κάνει ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι φέρνει και την άμεση απάντηση της τραγουδίστριας από την Κύπρο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας νέος ομηρικός καυγάς μπροστά στα μάτια του Γιώργου Λιανού, αλλά και των υπολοίπων παικτών των δύο ομάδων που βρίσκονται στο συμβούλιο του νησιού και παρακολουθούν άφωνοι όσα εξελίσσονται μπροστά τους.

Σπύρος Μαρτίκας

Η Κόκκινη ομάδα θα κληθεί σήμερα να δώσει δύο ακόμα υποψήφιους προς αποχώρηση απο το Survivor All Star, μετά την Ελευθερία Ελευθερίου!

Το Survivor Spoiler για το σημερινό συμβούλιο του νησιού είναι ξεκάθαρο και αποκαλύπτει ότι δεύτερη υποψήφια απο την κάλπη θα είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και λίγο πολύ είναι αναμενόμενο!

Η μεγάλη έκπληξη είναι το όνομα του 3ου υποψήφιου προς αποχώρηση σήμερα 6/3 στο Survivor All Star.

Μετά την Ελευθερία Ελευθερίου και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Κόκκινη ομάδα κάνει την έκπληξη και βγάζει στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

NBA Αντετοκούνμπο

NBA: Με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πέρασαν τους Ουίζαρντς.

Εμμανουήλ Καραλής

Εμμανουήλ Καραλής: Το 1ο μετάλλιο σε επίπεδο ανδρών ήταν το αργυρό