Survivor spoiler 7-3: Νέο πόλεμος μεταξύ Ελευθερίου και Μαρτίκα! «Είναι ψεύτης, είναι αδίστακτος, είναι δειλός…»

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Ούτε οι πολιτικοί αντίπαλοι στην Ελλάδα δεν κάνουν τέτοιες δηλώσεις όπως αυτές που θα δείτε να κάνουν σήμερα στο Survivor All Star, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Σπύρος Μαρτίκας, οι οποίοι έχουν κερδίσει με το σπαθί τους το βραβείο των πιο τοξικών παικτών μέσα στο ριάλιτι.

Φυσικά μην κάνετε το λάθος και πέσετε στην παγίδα της παραγωγής, αφού πλέον απο το 2017 που καλύπτουμε το Survivor έχουμε πλέον μάθε ότι όλα αυτά που γίνονται στο παιχνίδι, όχι μόνο είναι στημένα, αλλά είναι και σκηνοθετημένα.

Στο trailer που έδωσε στην δημοσιότητα το κανάλι, θα παρακολουθήσουμε μια ακόμα επική μονομαχία μεταξύ των δύο, οι οποίοι δίνουν ρεσιτάλ κακής ερμηνείας, με απώτερο σκοπό και των δύο την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Εξετάσεις δίνουν για τα μάτια της παραγωγούλας για όσους δεν το έχετε καταλάβει, αφού όσο πιο πολύ μείνουν μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, τόσα περισσότερα λεφτά θα εισπράξουν και όπως λένε οι φήμες τα χρειάζονται και οι δύο.

Η Ελευθερία Ελευθερίου σήμερα όμως κάνει ολομέτωπη επίθεση προς τον φαρμακοποιό απο το Κερατσίνι λέγοντας στην κάμερα ότι μπορείτε να φανταστείτε!

«Είναι ψεύτης, είναι αδίστακτος, είναι δειλός, ότι πιο κακό και πιο επικίνδυνο έχω γνωρίσει, είναι όλα τα κακά που έχω γνωρίσει πάνω σε έναν άνθρωπο και αυτό είναι ο Σπύρος Μαρτίκας».

Δείτε το trailer έχει μεγάλο γέλιο ο τρόπος που τα λέει και φυσικά ακόμα μεγαλύτερό η απάντηση που δίνει ο Σπύρος Μαρτίκας!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article