Survivor spoiler 14/3: Νέες «καταγγελίες» προκαλούν σάλο στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Είναι της μόδας οι καταγγελίες τις τελευταίες ημέρες και όλως τυχαίως αυτές αφορούν τον ΣΚΑΪ.

Χαμός για μια ακόμα φορά γίνεται στο κανάλι του Φαλήρου τώρα και εκ των έσω.

Στο Survivor All Star, οι παίκτες της Μπλε ομάδας έχουν αρχίσει τον πόλεμο της «καταγγελίας» , αφού τα μέλη της έχουν ξεκινήσει να κατηγορούν ο ένας τον άλλον αφήνοντας αιχμές και υπαινιγμούς τόσο για τις συμπεριφορές όσο και για ψυχολογικούς πολέμους.

Απο την μία ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος τα έχει βάλει με τον Παναγιώτη τον οποίο μάλιστα τον κατηγορεί, λέγοντας στην κάμερα ότι είναι «Είναι αχάριστος»!

Ο Βασάλος κατηγορεί τον Παναγιώτη και τον χαρακτηρίζει «αχάριστο και αναξιόπιστο», παρά την υποστήριξη που του παρείχε ο ίδιος, αφού είδαμε ότι ο συμπαίκτης του χάρισε μια ψήφο στο συμβούλιο του νησιού.

Απο την πλευρά του ο Παναγιώτης κατηγορεί τον Βασάλο ότι είναι αυτός που ελέγχει τις ψήφους, κάτι που τον φέρνει σε μειονεκτική θέση στα συμβούλια του νησιού.

Την ίδια ώρα το άλλο μέτωπο είναι αυτό με τον Γιώργο Ασημακόπουλο πρωταγωνιστή, ο οποίος αποκαλύπτει ότι δέχεται ψυχολογικό πόλεμο απο τους συμπαίκτες του, με τον ίδιο να βγαίνει εκτός εαυτού με αυτά που περνάει στο Survivor All Star.

Σίγουρα το σημερινό επεισόδιο θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον ειδικά και μετά την νέα ήττα που θα υποστούν οι Μπλε στον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας!

Δείτε όλα όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε σήμερα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article