Survivor All Star spoiler: Ποιοι παίκτες έχουν βύσματα στο ριάλιτι και δεν τους ακουμπάει κανείς;

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Survivor All Star spoiler: Αυτή τη στιγμή διεξάγεται ένα μεγάλος παρασκηνιακός πόλεμος στο Survivor μεταξύ των παικτών που έχουν την υποστήριξη της παραγωγής και αυτών που δεν έχουν, αφού σιγά-σιγά βγαίνουν στο φως όλα αυτά που εμείς προσπαθούμε να καταλάβουμε εδώ και αρκετό καιρό.

Σίγουρα δεν είναι κάτι το οποίο θα το παρακολουθήσουμε στις τηλεοπτικούς μας δέκτες αφού το μοντάζ της παραγωγής,  κάνει τεράστια δουλειά έτσι ώστε να κρύβονται όλα όσα συμβαίνουν και διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο

Survivor All Star

Survivor All Star spoiler 2 είναι τα βύσματα

Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκαλύπτει μέσα από την ιστοσελίδα nassosblog ο Νάσος Γουμενίδης, ο Στέλιος Χανταμπάκης γνωρίζει μια κοπέλα της παραγωγής που μένει στην Αθήνα και βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, ενώ γνωστό πρόσωπο μέσα στο Survivor All Star έχει και ο Κώστας Βασάλος.

Γεγονός είναι ότι γνωρίζονται από την πρώτη φορά που συναντήθηκαν και ανέπτυξαν φιλικές σχέσεις.

Σύμφωνα  με το spoiler που δίνει ο δημοσιογράφος,μερικοί παίκτες συνειδητοποίησαν τι συνέβαινε ενώ ανακάλυπταν ατυχήματα, όπως φαγητό στο δάσος.

Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς έχετε παρατηρήσει ότι οι δύο παίκτες έχουν ένα είδους ασυλίας μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης και ειδικά ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι πολλές οι στιγμές που νιώθει ο κόσμος ότι δεν βρίσκεται καν στο νησί!

Όπως καταλαβαίνετε μία τέτοια αποκάλυψη δεν πρόκειται να μείνει έτσι και σύντομα αναμένεται να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Survivor All Star spoiler

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article