in ,

Survivor All Star spoiler: Εκτός παραλίας Ηλίας Γκότσης και Τάκης Καραγκούνιας! Τι αποφάσισε η παραγωγή

Την ώρα που όλοι ασχολούνται με τη νέα σύνθεση των ομάδων στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, οι διαρροές που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρονται για μία ακόμα φορά ο Ηλίας Γκότσης και ο Τάκης Καραγκούνιας παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.
Survivor All Star spoiler

Survivor All Star spoiler: Την ώρα που όλοι ασχολούνται με τη νέα σύνθεση των ομάδων στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, οι διαρροές που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρονται για μία ακόμα φορά ο Ηλίας Γκότσης και ο Τάκης Καραγκούνιας παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Είναι γνωστό ότι η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη μεταξύ των δύο παικτών οι οποίοι όπως θα δούμε την Κυριακή το βράδυ στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού θα αλλάξουν ομάδες αφού η παραγωγή αποφάσισε ότι πρέπει να τους χωρίσει για να μην αναγκαστεί να τους διώξει.

Ηλίας Γκότσης

Για ακόμα μία φορά η παραγωγή κάνει τα Στραβά μάτια με τον Τάκη Καραγκούνια μόνο και μόνο επειδή προσφέρει άφθονο ριάλιτι στο τηλεοπτικό κοινό χωρίς βέβαια να υπολογίζει τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει και στη νέα του ομάδα.

Σύμφωνα με το spoiler που έχουμε στα χέρια μας οι δύο παίκτες πριν τη νέα αναδιάταξη των ομάδων στο Survivor All Star θα βρεθούν εκτός παραλίας και θα διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο φυλασσόμενοι μάλιστα από άτομο της παραγωγής.

Ήδη ο Γιώργος Λιανός έχει αποκαλύψει ότι η κατάσταση μεταξύ των δύο παικτών είναι έκρυθμη και επειδή η παραγωγή θέλει να αποφύγει τα χειρότερα αποφασίζει να τους χωρίσει.

Τάκης Καραγκούνιας

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Στο δικαστήριο η Γκουίνεθ Πάλτροου για τον σκιερ που τραυμάτισε και ο ίδιος της ζητάει 300.000 δολάρια ως αποζημίωση.

Γκουίνεθ Πάλτροου: Στο εδώλιο για τον σκιέρ που τραυμάτισε ο οποίος ζητάει 300.00 δολάρια αποζημίωση

Αν και η Μαρία Σολωμού έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται ποτέ να παντρευτεί αυτή τη φορά μας εκπλήσσει αφού ποζάρει στο φωτογραφικό φακό φορώντας νυφικό

Η Μαρία Σολωμού φοράει νυφικό και ποζάρει στο φωτογραφικό φακό με τα πόδια…ανοικτά