in ,

Survivor All Star: Σε «θάλαμο αερίων» μετάτρεψε το συμβούλιο ο Μαρτίκας

Εκτός απο πολυλογάς ο Σπύρος Μαρτίκας φαίνεται ότι έχει ακόμα ,ένα χειρότερο στοιχείο πάνω του και τώρα τελευταία όπως αφήνουν να εννοηθεί οι συμπαίκτες του το κάνει συνέχεια.

Εκτός απο πολυλογάς ο Σπύρος Μαρτίκας φαίνεται ότι έχει ακόμα ,ένα χειρότερο στοιχείο πάνω του και τώρα τελευταία όπως αφήνουν να εννοηθεί οι συμπαίκτες του το κάνει συνέχεια.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που στα social media τον χαρακτηρίζουν σιχαμερό, τώρα έρχεται και η αποκάλυψη ότι το στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού ο Σπύρος Μαρτίκας μετάτρεψε «θάλαμο αερίων» το συμβούλιο του νησιού αναγκάζοντας παίκτες και παραγωγή να αποχωρήσουν!

Όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο που ακολουθεί πρωτοφανείς εικόνες εκτυλίχθηκαν στη διάρκεια του τελευταίου Συμβουλίου με τους Διάσημους να τρέχουν να απομακρυνθούν.

Ο φαρμακοποιός ισχυρίζεται ότι φταίει η καρύδα. Η πραγματικότητα ποια είναι;

Μέγας «κλανομπήχτης» ο Σπύρος Μαρτίκας

«Σχεδόν τρεις μήνες και η βασική μας διατροφή είναι καρύδα. Είμαι δακτυλοδεικτούμενος μέσα σε ένα συμβούλιο απομονωμένος μόνος μου στο κέντρο εξαφανισμένοι οι πάντες γύρω μου και εγώ να μην ξέρω πού να κρυφτώ, τι να κάνω. Η ειλικρίνειά μου να παραδεχτώ τις αδυναμίες μου για μια στιγμή, με εξέθεσε. Δεν είμαι ο μόνος, μπορεί να συμβεί σε όλους. Αχ αυτή η καρύδα, σκοτώνει αυτή η τροφή» είπε στο κιου ο παίκτης στο επεισόδιο της Πέμπτης (16/3).

«Του έχω πει να μην τρώει πολλή καρύδα γιατί του δημιουργεί προβλήματα. Αερίζεται όπου σταθεί και όπου βρεθεί, στο συμβούλιο ήταν σαν θάλαμος αερίων» παραδέχτηκε η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η σαγnνευτική μελαχρινή παίκτρια του show ομορφιάς GNTM, Ιωάννα Σαρρή με ύψος 1.83, επιβλητικά χαρακτηριστικά και αθεράπευτα «sexy πρόσωπο».

Ιωάννα Σαρρή: Το μοντέλο του GNTM με μαγιό μοιράζει «τσάμπα εγκεφαλικά»

Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα απο το ριάλιτι μόδας «My style rocks» καταφέρνει για μια ακόμα φορά να ανεβάσει την θερμοκρασία

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μοιράζει «απανωτά εγκεφαλικά» προς κάθε κατεύθυνση