in ,

Survivor All Star: «Άλλα κόλπα» της παραγωγής του ριάλιτι! Σε ποιον κάνει πλάτες;

Μια νέα τεράστια αποκάλυψη έφερε στο φως, διαρροή βόμβα για το Survivor All Star, όπου για μια ακόμα φορά,

Μια νέα τεράστια αποκάλυψη έφερε στο φως, διαρροή βόμβα για το Survivor All Star, όπου για μια ακόμα φορά, αποδεικνύεται ότι η παραγωγή παίζει άσχημο παιχνίδι στις πλάτες πολλών.

Την αποκάλυψη έκανε η ιστοσελίδα sportdog.gr και αφορά τον Ηλία Μπόγδανο και την επικοινωνία που έχει με τον έξω κόσμο, εκτός κανόνων Survivor!

Ο διάσημος τραγουδιστής προ ημερών κατάφερε να έρθει σε επικοινωνία με την αγαπημένη του, όπως αποκαλύπτει η φωτογραφία του Sportdog.gr παρακάτω.

Ο Μπόγδανος φαίνεται να μην… έσπασε κάποιον κανόνα, ωστόσο προ ημερών έκανε μία τεράστια έκπληξη στην σύντροφό του, όταν της έστειλε γράμμα με ευχές από τον Άγιο Δομίνικο.

Το θέμα έδωσε η ίδια η σύντροφός του Αλεξάνδρα, ανεβάζοντας την σχετική φωτογραφία στο Instagram και παραμένει άγνωστο πώς τα κατάφερε ο παίκτης του Survivor.

Πιθανότατα, θα το είχε κανονίσει πριν μπει στο παιχνίδι από τον Άγιο Δομίνικο όμως, γιατί έχει πάνω γραμματόσημα ή το ζήτησε από κάποιον παίκτη που αποχώρησε.

Ο ΣΚΑΪ πάντως δεν έδειξε κάτι και πιθανότατα να μη το γνωρίζει ούτε η παραγωγή!

Ποιος το γνωρίζει τελικά κα ποιος έδωσε την άδεια να γίνει αυτό;

Δείτε το περιβόητο γράμμα απο το story που δημοσίευσε η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου στο Instagram της.

γράμμα

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Την πανέμορφη Βάσω Βιλέγκας την γνωρίσαμε μέσα από το Greece’s Next Top Model, όπου ξεχώρισε απο την αρχή χάρη στην εξωτική ομορφιά της.

Βάσω Βιλέγκας: Η «εξωτική καλλονή» του GNTM ποζάρει μόνο με το μαγιό της.

Η αποχωρήσασα πια από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το γνωστό σε όλους μας Survivor, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, συνεχίζει τις διακοπές της και μετά τη Χαβάη, είπε να «πιάσει» και λίγο ξηρά.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «σερφάρει» την Αμερική μαζί με τον νέο αγαπημένο της