Stranger Things: Τι αναφέρουν οι διαρροές για την επιστροφή του Eddie στη 5η σεζόν!

ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Πολλοί θαυμαστές του Stranger Things θα ήθελαν να δουν την επιστροφή του Eddie Munson, παρόλο που φαίνεται απίθανο με βάση αυτό που συνέβη στην 4η σεζόν.

Η θυσία του ήταν καθοριστική στη μάχη εναντίον του Vecna ​​και έδωσε στους ανθρώπους του Hawkins την ευκαιρία να αντεπιτεθούν και ο Dustin μια ευκαιρία να ξεφύγει από το Upside Down.

Netflix Stranger Things

Τι λέει ο Joseph Quinn για το Stranger Things και τις φήμες

Οι δημοσιογράφοι ρωτούσαν τον ηθοποιό που υποδύεται τον Eddie Munson (Joseph Quinn) για το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην 5η και τελευταία σεζόν του στο Netflix.

Αν και η απάντησή του δεν είναι απολύτως σαφής, φαίνεται ότι τα γυρίσματα στο Stranger Things 5 ​​θα ξεκινήσουν σύντομα.

Stranger Things

Επίσης ο Joseph Quinn δήλωσε:

“Δεν είμαι σίγουρος…θα ήθελα πολύ να επιστρέψω, αλλά πέθανα από την αρχή. Φαίνεται μάλλον απίθανο, όμως. Αυτή είναι η ειλικρινής μου γνώμη.”

Είναι πιθανό οι Duffer Brothers να είναι σκόπιμα ασαφείς σχετικά με το αν ο Eddie θα επιστρέψει ή όχι στην την πέμπτη σεζόν του Stranger Things, προκειμένου να διατηρήσουν μια μεγάλη έκπληξη.

Ωστόσο, είναι επίσης πιθανό να λένε απλώς την αλήθεια και η θυσία του, να παραμείνει ως έχει.

Stranger Things: The True Story That Inspired Eddie Munson | Den of Geek

Πολλοί θαυμαστές πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται να επιστρέψει.

Είναι «εξαιρετικά απίθανο» ο σκηνοθέτης και παραγωγός της σειράς του Netflix, Shawn Levy, να είναι στην ίδια γραμμή, σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση.

Τέλος, ο Ντέιβιντ Χάρμπορ, ο οποίος υποδύεται τον Τζιμ Χόπερ στο Stranger Things, είπε πρόσφατα σε συνέντευξή του ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τελειώσει η σειρά.

Αποκάλυψε επίσης ότι τα γυρίσματα για το Stranger Things 5 ​​θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article