Στο κρεβάτι «βγάζει γλώσσα» η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και μας αναστατώνει!!

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι πολύ ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και η αλήθεια είναι πώς πολλές είναι εκείνες οι φορές που μια νέα φωτογραφία ή ένα νέο βίντεο της μας κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση.

Αυτήν την φορά, η πανέμορφη κοπέλα δημοσίευσε δυο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, άκρως αισθησιακή από το δωμάτιο ξενοδοχείου όπου βρίσκεται στο Μιλάνο για την εβδομάδα μόδας.

Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες η πανέμορφη Ναυσικά «αφήνεται» αισθησιακά στα λευκά σεντόνια, τυλιγμένη μέσα σε ένα κατάλευκο μπουρνούζι και μας ζωντανεύει τη φαντασία με τη εντυπωσιακή στάση του σώματός αλλά και του στόματός της.

Επόμενο ήταν οι θαυμαστές της να «ξεσηκωθούν» ευχάριστα και να αρχίσουν τα σχόλια!

Άλλωστε και κατά τη διάρκεια της παραμονής του μοντέλου στον Άγιο Δομίνικο για το ριάλιτι επιβίωσης Survivor όπου είχε λάβει μέρος , μπορούμε να πούμε ότι ήταν η «μούσα» του σκηνοθέτη.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που το μοντέλο, προσέλκυσε αρκετές φορές το ενδιαφέρον του , χαρίζοντάς μας υπέροχες σκηνές από τις στιγμές χαλάρωσης στην παραλία δείχνοντάς μας από πολύ κοντά τα κάλλη της!

Δείτε όμως την εν λόγω φωτογραφία κι εσείς …

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article