Σταματίνα Τσιμτσιλή: Εντυπωσιακή στιλιστική επιλογή με δερμάτινο σύνολο

NEWSROOM

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσφατα εντυπωσίασε τους αναρίθμητους θαυμαστές της στα social media με την καινούργια της στιλιστική επιλογή, δημιουργώντας εντυπωσιασμό και ποικίλα σχόλια για την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια φόρεσε ένα δερμάτινο σύνολο που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Εντυπωσιακή στιλιστική επιλογή

Το εντυπωσιακό παντελόνι έφτανε μέχρι τους αστραγάλους, αναδεικνύοντας εντυπωσιακά τα πόδια της και δημιουργώντας μια ξεχωριστή αισθητική. Το σύνολο συμπληρώθηκε με σανδάλια γόβες που έδεναν απαλά γύρω από τους αστραγάλους της, προσθέτοντας ένα επιπλέον στοιχείο πολυτέλειας και στυλ.

Στο πάνω μέρος του σώματός της, φόρεσε ένα δερμάτινο στράπλες μπλουζάκι που αποκάλυπτε τους ώμους και τον λαιμό της, δημιουργώντας ένα σέξι και κομψό look.

Τα εντυπωσιακά αξεσουάρ της

Το κολιέ που φορούσε στον λαιμό της πρόσθεσε μια επιπλέον δόση στυλ, ενώ άφησε τα μαλλιά της να πέφτουν αρμονικά πάνω στο σώμα της προσφέροντας στην εντυπωσιακή αισθητική του δερμάτινου στιλιστικού της επιλογής.

Εκτός όμως από το κολιέ η παρουσιάστρια φόρεσε μία αλυσίδα η οποία έφτανε μέχρι το μπούστο της ενώ στους καρπούς χωρίς αλυσίδες και δαχτυλίδια στα χέρια

Αυτή η εντυπωσιακή εμφάνιση αποτελεί αναμφίβολα μια από τις πιο εντυπωσιακές που έχει πραγματοποιήσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον τελευταίο καιρό, αναδεικνύοντας το μοναδικό της στιλ και την αισθητική της.

https://www.instagram.com/p/Cxcgz76s_-P/?utm_source=ig_web_copy_link

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article