Σοκάρουν οι εικόνες αποκάλυψης απο την Θεσσαλία – Τι αποκαλύπτει για τις κακοκαιρίες ο καθηγητής Χρήστος Ζερεφός (video)

NEWSROOM

Απίστευτες καταστροφές προκάλεσε στην Θεσσαλία, η κακοκαιρία «Daniel», και οι εικόνες αποκάλυψης, πραγματικά σοκάρουν. Τα πάντα βρίσκονται κάτω απο το νερό και όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο που ακολουθεί τίποτα δεν είναι πλέον το ίδιο μετά τις πλημμύρες.

Την ίδια ώρα οι αποκαλύψεις για δεκάδες νεκρούς κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ενώ η κατακραυγή είναι τεράστια για την αντιμετώπιση της κυβέρνησης σε αυτή την τραγωδία.

default

Σύμφωνα μάλιστα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Γιάννη Αρτοποιό, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ, οι καταστροφές είναι ανυπολόγιστες, αφού το πλημμυρικό πεδίο είναι τεράστιο, ξεπερνώντας τα 750.000 στρέμματα.

Την ίδια ώρα δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις για το μέλλον, σύμφωνα με τον καθηγητή φυσική ατμόσφαιρας, Χρήστο Ζερεφό, ο οποιος αποκαλύψε στο Action24 ότι αυτά τα φαινόμενα όπως η κακοκαιρία «Daniel» θα είναι συχνά , στο μέλλον.

Ο κύριος Ζερεφός είναι Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας και από το 2007 είναι τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών στην έδρα της Μετεωρολογίας – Κλιματολογίας.

Δείτε τι αποκαλύπτει στο βίντεο που ακολουθεί

Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας Χρήστος Ζερεφός για «Daniel»: «Φαινόμενα βιβλικών διαστάσεων – Συχνότερη η εμφάνιση ακραίων καιρικών καταστάσεων στο μέλλον»

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

TAGGED:
Share This Article