in ,

Σκέτη κόλαση η Μαίρη Βυτινάρος με μαύρο μαγιό μπροστά από τον καθρέφτη θα σε κάνει να …ιδρώσεις!

Υποφέρουμε!!!! Μόνο που τη βλέπουμε, μας ανεβάζει τη διάθεση. Όταν δε οι εμφανίσεις της γίνονται αποκαλυπτικές τότε πραγματικά μας κάνει και παραμιλάμε!!!

Υποφέρουμε!!!! Μόνο που τη βλέπουμε, μας ανεβάζει τη διάθεση. Όταν δε οι εμφανίσεις της γίνονται αποκαλυπτικές τότε πραγματικά μας κάνει και παραμιλάμε!!!

Ο λόγος για το διεθνούς φήμης μοντέλο Μαίρη Βυτινάρος, η οποία γεννήθηκε στην Αυστραλία και είναι Ελληνίδα τρίτης γενιάς.

Με εντυπωσιακές αναλογίες που κόβουν την ανάσα, η Μαίρη κάνει χαμούλη στον προσωπικό λογαριασμό που διαθέτει στο Instagram μιας κι έχει ξεκινήσει να φοράει τα μαγιό της και να ετοιμάζεται για το καλοκαιράκι το οποίο σιγά σιγά φτάνει!

Έτσι λοιπόν και σήμερα η coach των μοντέλων του «GNTM 5», ανέβασε μια καυτή φωτογραφία στην οποία φοράει ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικινάκι και ποζάρει μπροστά από τον καθρέφτη της και το τέλειο , αλαβάστρινο σώμα της αντικατοπτρίζεται στους οφθαλμούς μας!

Όπως ήταν φυσικό, η ανάρτησή της απέσπασε χιλιάδες likes, ενώ πολλοί από τους θαυμαστές της την αποθέωσαν στα σχόλιά τους για το καλλίγραμμο σώμα της και τους γυμνασμένους κοιλιακούς της.

Δείτε την εντυπωσιακή της εμφάνιση εδώ…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Survivor διαρροή 26/3: Τα πάνω κάτω έρχονται για ακόμα μία φορά στο ριάλιτι επιβίωσης στο ΣΚΑΪ αφού σύμφωνα με τις διαρροές που κυκλοφορούν ένας παίκτη

Survivor διαρροή 26/3: Αυτός είναι ο παίκτης βόμβα που αποβάλλεται από το Survivor All Star

Η Δέσποινα Βανδή έκανε μια εμφάνιση σκέτη κόλαση στο χτεσινό J2US. Προκάλεσε μάλιστα και τεράστια αναταραχή τόσο εντός όσο και εκτός

Η Δέσποινα Βανδή τρέλανε και την Σταυροπούλου με τα μπαλκόνια της (βίντεο)