Η Wanda Nara τρέλανε τους πάντες με την ολόσωμη φόρμα στη συναυλία του David Guetta

NEWSROOM

Αναστάτωση προκάλεσε στους εκατομμύρια θαυμαστές της με μια ανάρτηση της η Wanda Nara, η οποία χτες Δευτέρα 2 Ιανουαρίου αποφάσισε να πάει σε μια συναυλία που έδωσε ο πασίγνωστος DJ David Guetta.

Και αυτό έγινε αφού εκτός απο τις εντυπωσιακές και ζουμερές φωτογραφίες που δημοσίευσε, η Wand Nara έδειξε για ακόμα μια φορά ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον Mauro Icardi.

Το showgirl απο την Αργεντινή και ο ποδοσφαιριστής συνεχίζουν να στέλνουν μηνύματα στα social media μέσω stories και οι θαυμαστές του ζευγαριού μπερδεύονται αφού όλοι αναρωτιούνται, είναι μαζί ή όχι; Μία από τις τελευταίες ιστορίες της Wanda μιλάει από μόνη της.

Αυτό όμως που έκανε μεγάλη εντύπωση σε όλους είναι το μυστηριώδες τατουάζ που έδειξε στo instagram!

Στη φωτογραφία που έχει αναρτήσει η επιχειρηματίας, φαίνεται και ο καρπός της στον οποίο ξεχωρίζει με μεγάλη καρδιά απο ένα τατουάζ που έχει μάλιστα το όνομα του Mauro Icardi .

Wanda Nara

Πολλοί είναι εκείνοι πάντως που λένε ότι η Wanda Nara και ο Mauro Icardi συνεχίζουν να κοροϊδεύουν ο ένας τον άλλον στα social media και αυτό δεν αρέσει στους followers τους.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω στις φωτογραφίες που έκανε στα social media που διαθέτει η Wanda Nara φόρεσε μια ολόσωμη φόρμα που τόνιζε κάθε κομμάτι του σώματος της.

Ήθελε η Wanda να υπονοήσει κάτι ή έδειξε τον αριστερό καρπό απλώς μια σύμπτωση;

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article