in

Σεισμός Τουρκία: Οργισμένοι οι κάτοικοι για τη βοήθεια που δεν έφτασε ποτέ

Σεισμός Τουρκία

Η οργή των κατοίκων για τη βοήθεια που δεν έφτασε ποτέ στις περιοχές που χτυπήθηκαν απο τον σεισμό στην Τουρκία είναι τεράστιες, αφού οι νεκροί είναι ήδη χιλιάδες ενώ ακόμα περισσότεροι είναι και οι αγνοούμενοι.

Την ίδια ώρα η Τούρκικη κυβέρνηση είναι πραγματικά εξαφανισμένη, έχοντας αφήσει στο έλεος του Θεού τα εκατομμύρια των αστέγων, τόσο στους μετασεισμούς όσο και στις άσχημες καιρικές συνθήκες.

Η έλλειψη οργάνωσης και η παντελής αδιαφορία που φαίνεται να δείχνει το Τούρκικο κράτος που την ίδια ώρα συνεχίζει να απειλεί τις γειτονικές χώρες έχουν προκαλέσει την απίστευτη οργή των Τούρκων.

Ύμνοι στην Τουρκία για τους Έλληνες διασώστες: “Αυτό σημαίνει ανθρωπιά”

Την ίδια ώρα που η Τουρκία του Ερντογάν έχει αφήσει ξανά τους Τούρκους μόνους τους, ένα βίντεο με την επιχείρηση διάσωσης του κοριτσιού από την ελληνική αποστολή, που προβλήθηκε σε live μετάδοση από την ΕΡΤ, παρουσιάστηκε στο κοινό από το τουρκικό κανάλι Halk Tv σε πρόγραμμα συνεχούς ροής.

Το βίντεο έπαιξε ολόκληρο χωρίς υπότιτλους με γενικό σούπερ ότι “η ελληνική ομάδα έσωσε ένα εξάχρονο κοριτσάκι“.

Ο παρουσιαστής Ισμαήλ Κιουτσουκκαγιά στο τέλος είπε “εδώ αρχίζω να κλαίω“, δείχνοντας τον διασώστη στην οθόνη. Μάλιστα, σχολίασε για τους Έλληνες: “Αυτό σημαίνει ανθρωπιά“.

Το ότι παίχτηκε όλο το βίντεο και μάλιστα στα ελληνικά είναι κάτι πολύ ασυνήθιστο για την τουρκική τηλεόραση, αλλά οι υπεράνθρωπες προσπάθειες της ελληνικής ομάδας δεν έχουν αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Δείτε το βίντεο

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

viral, βίντεο, viral βίντεο, σεισμός Τουρκίας, σεισμός,

Συγκλονιστικό viral βίντεο απο τον σεισμό της Τουρκίας! Τα τελευταία λεπτά ζωής μιας τουρκικής οικογένειας

Survivor All Star 9/2: Τυπική η συνάντηση Ατζούν με Δαλάκα και Ασημίνα – Η απόφαση έχει παρθεί