Σε ποιο κανάλι θα δώσει συνέντευξη το ζεύγος Κασσελάκη – McBeth;

NEWSROOM

Χαμό στα κανάλια έχει προκαλέσει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, αφού όλοι θέλουν να είναι οι πρώτοι που θα καταφέρουν να τους πάρουν την πολυπόθητη συνέντευξη.

Οι πληροφορίες που κατέφθασαν στη συντακτική μας ομάδα δείχνουν ότι το ζευγάρι προτιμά μια χαλαρή προσέγγιση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σίγουρα πάντως δεν αποκλείεται να δεχθούν προσφορές από διάφορα τηλεοπτικά κανάλια, οι πηγές όμως μας δείχνουν ότι είναι απίθανο να τους δούμε σε “βαριά” πολιτική εκπομπή. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να εμφανιστούν σε κάτι πιο χαλαρό, όπως μια εκπομπή ψυχαγωγίας.

Τον πρώτο λόγο έχει ο ΑΝΤ1;

Μαθαίνουμε μάλιστα ότι τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΑΝΤ1 καθώς η ομάδα των συνεργατών του Γρηγόρη Αρναούτογλου φαίνεται ότι έχει καταφέρει να πείσει το ζεύγος για μια μεγάλη, χαλαρή συζήτηση στη βραδινή ζώνη του καναλιού ΑΝΤ1.

Είναι γνωστό ότι οι βραδινές εκπομπές συνήθως προσφέρουν ένα πιο ανάλαφρο πλαίσιο για συνομιλία, και φαίνεται πως αυτό είναι κάτι που ενδιαφέρει το ζευγάρι.

Την ίδια ώρα μετά την συνέντευξη Μητσοτάκη, η Ναταλία Γερμανού θέλει και εκείνη να πάρει συνέντευξη απο τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Tyler McBeth.

Σύντομα πάντως θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article