in ,

Scream 6: Η «αιμοβόρα επιστροφή» του Ghostface μας αφήνει με ανοιχτά τα στόματα! (Βίντεο)

Η επερχόμενη ταινία Scream είναι η 6η της σειράς που δημιούργησε ο Kevin Williamson με τον Wes Craven το 1996.

Η επερχόμενη ταινία Scream είναι η 6η της σειράς που δημιούργησε ο Kevin Williamson με τον Wes Craven το 1996.

Το μεγάλο ερώτημα που απασχολεί πολλούς θαυμαστές όμως, είναι αν η νέα ταινία καταφέρει να παρουσιάσει την ίδια ιδέα με έναν φρέσκο ​​και καινοτόμο τρόπο.

Με το περσινό Scream να θεωρείται επιτυχημένο, αποδείχθηκε ότι το franchise μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των θαυμαστών, ακόμη και χωρίς τον Wes Craven ως σκηνοθέτη.

Φαίνεται ότι μια νέα εποχή έχει ξεκινήσει για τον θρύλο του Ghostface και τις ζωές των κατοίκων της πόλης του Woodsboro. Ο Tyler Gillett και ο Matt Bettinelli-Olpin ανέλαβαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στο Scream 6, η ιστορία εξελίσσεται σε διαφορετικό σκηνικό.

Οι χαρακτήρες μας μεταφέρονται από τη φανταστική πόλη Woodsboro στην πραγματική Νέα Υόρκη, όπου προσπαθούν να αφήσουν πίσω το τραυματικό τους παρελθόν και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή.

Ωστόσο, τα σχέδιά τους ματαιώνονται όταν εμφανίζεται ένας νέος Ghostface…

Το καστ, αποτελείται από τους Jenna Ortega, Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Hayden Panettiere, Courteney Cox και Dermot Mulroney, καθώς και τους Jack Champion (Avatar 2), Liana Liberato (If I Stay), Devyn Nekoda. (Backstage), Henry Czerny, Tony Revolori, Samara Weaving και Josh Segarra (Arrow).

Η εταιρεία Radio Silence Productions είναι μεταξύ εκείνων που συμμετέχουν στην παραγωγή της ταινίας.

Ιδρυτές αυτού του στούντιο είναι οι δύο σκηνοθέτες της ταινίας (Gillett και Bettinelli-Olpin), που έγιναν γνωστοί για τα μικρά σκετς τους στο YouTube που συνδύαζαν τον τρόμο με την επιστημονική φαντασία και την περιπέτεια.

Δείτε το φοβερό trailer του Scream 6 εδώ:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Disney: Εμφανής αμφισβήτηση των sequel της Marvel, από τον πρόεδρό της!

Η Bandai Namco συνεχίζει να προωθεί το Tekken 8 κυκλοφορώντας ένα νέο gameplay trailer που εστιάζει στον θρυλικό χαρακτήρα Paul Phoenix.

Tekken 8: Ποιος είναι ο παλιός χαρακτήρας που κάνει super επιστροφή στο νέο κεφάλαιο; (Βίντεο)