Σασμός β’ Κύκλος: Πώς θα έρθουν κοντά αστυνόμος και Θεοδώρα;

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Σασμός β’ Κύκλος: Ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης δραματικής σειράς του Alpha έχει ξεκινήσει γυρίσματα και οι εξελίξεις φαντάζουν καταιγιστικές. Ο θάνατος του Άγγελου φέρνει τη μία ανατροπή μετά την άλλη. Η θύελλα των εξελίξεων θα παρασύρει όλους τους χαρακτήρες οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με νέες περιπέτειες. Ένας νέο αστυνόμος καταφθάνει, τον οποίο θα υποδυθεί ο λατρεμένος Γιώργος Γεροντιδάκης, και οι δρόμοι του θα διασταυρωθούν με εκείνους της Θοδώρας. Πώς οι δύο χαρακτήρες έρχονται κοντά; Τι θα τους “ενώσει”;

Σασμός β’ Κύκλος: Πώς θα έρθουν κοντά αστυνόμος και Θεοδώρα;

Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης εργάζεται πυρετωδώς για να ανακαλύψει τον δολοφόνο του Άγγελου. Ωστόσο θα χρειαστεί βοήθεια, ειδικά μετά την αποχώρηση του Γεράσιμου και την απόσυρσή του από το επάγγελμα. Στη θέση του “Μάκη” θα έρθει ένας νέος αστυνόμος, ο οποίος θα εμπλακεί στενά με τους υπόλοιπους κατοίκους του χωριού και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση του Άγγελου. Οι έρευνες θα ξεκινήσουν και πρώτος μάρτυρας δεν είναι άλλος από τον Μανόλη. Ο Μανόλης μαζί με την Άσπα βρήκαν νεκρό τον Άγγελο και το σοκ είναι μεγάλο. Ο νεαρός, όμως, γνωρίζει πολλά περισσότερα απ’ όσο λέει και γρήγορα θα τον ανακρίνουν.

https://www.youtube.com/watch?v=XRg9UVX6W54

Ο αστυνόμος θα προσεγγίσει την οικογένεια του Μανόλη, αλλά και τον ίδιο, αφού η έρευνα εξελίσσεται. Η Θοδώρα θα γοητευτεί από τον νέο άντρα, όπως κι εκείνος με την κοπέλα και σύντομα ένα νέο ειδύλλιο θα ξεκινήσει. Η Θοδώρα και η Κλαίρη θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να μιλήσει για να του φύγει ένα βάρος, αφού μετά τις τελευταίες εξελίξεις η κατάστασή του αρχίζει να χειροτερεύει, ο Μανόλης θα είναι η αφορμή που η Θοδώρα θα γνωρίσει τον νέο αστυνόμο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article