Σασμός Β’ Κύκλος: Ποιο ζευγάρι κάνει το βήμα και παντρεύεται;

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Σασμός Β’ Κύκλος: Όπως είχε αναφερθεί και ο Δημήτρης Ήμελλος σε πρόσφατή συνέντευξη του, «Αλήθεια, δεν το γνωρίζω. Αρραβωνιαστήκαμε με την Μαρίνα και περιμένουμε με έναν τρόπο να λυθεί μια ιστορία για να πάμε στο γάμο. Τώρα, βέβαια, προέκυψε κι η αρρώστια της Αργυρώς, οπότε αναβλήθηκε ο γάμος αλλά δεν πρόκειται να τον καθυστερήσουμε πολύ. Θα γίνει. Από εκεί και πέρα η υπόθεση είναι να λυθεί η ιστορία του φονιά του Στεφανή, όπου εκεί νομίζω ότι θα κλείσει κι η ιστορία».

Σασμός Β’ Κύκλος: Ποιο ζευγάρι κάνει το βήμα και παντρεύεται;

Μετά από πολλά χρόνια αναμονής, το πιο αγαπημένο ζευγάρι θα καταφέρει τελικά να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο λόγος για την Μαρίνα και τον Αντώνη, οι οποίοι αποφασίζουν τελικά να κάνουν το μεγάλο βήμα.

https://www.youtube.com/watch?v=LS2R4o9YB-w

Κι όμως Μαρίνα και Αντώνης παρόλο τις δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν θα κάνουν τελικά το επόμενο βήμα στην σχέση τους η οποία μετράει χρόνια και έτσι το αγαπημένο ζευγάρι του τηλεοπτικού κοινού στον δεύτερο και πολυαναμενόμενο κύκλο της σειράς, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και μαζί με αυτούς θα χαρούν και όλοι όσοι τους αγαπούν. Η δυο τους μετά από πολύ σκέψη, αποφασίζουν να διεκδικήσουν την ζωή που τους αξίζει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article