Σασμός Β Κύκλος: Ο Στεφανής επιστρέφει και ανοίγει νέα δραματική ιστορία!

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Σασμός Β Κύκλος: Το πρόσωπο εκείνο βέβαια που δεν περιμέναμε να δούμε είναι αυτό του Στεφανή, ωστόσο οι εξελίξεις αναφορικά με τη δολοφονία του, έρχονται ξανά στο προσκήνιο και όπως ο ίδιος ο Τάσος Νούσιας αποκάλυψε ο Στεφανής επιστρέφει μέσα από μια καινούργια ιστορία.

Σασμός Β Κύκλος: Ο Στεφανής επιστρέφει και ανοίγει νέα δραματική ιστορία!

«Έρχομαι για κάποια επεισόδια ως flash back για να κάνω μια καινούρια ιστορία μέσα από τον εκλιπόντα Στεφανή. Είναι αυτό που λέω συνέχεια ότι δεν με αφήνουν να ξεκουραστώ. Το Rest In Peace στον Σασμό έχει πάει περίπατο. Δεν με αφήνουν να ησυχάσω. Διαρκώς ανοίγουν την ιστορία προς διάφορες κατευθύνσεις, όχι θετικές δυστυχώς.

Κάποιος, όμως, πρέπει να φέρει κι αυτό το φορτίο στους ρόλους. Κάποιοι πρέπει να αναλάβουν και τα αρνητικά πεδία των μαχών. Ακόμη κι οι καλοί έρχονται για να κάνουν ανατροπές. Κουβαλά ο κάθε άνθρωπος τα βάρη του, τα σκοτάδια του, τις σκιές του. Αυτή η αντίληψη στην πορεία και στο διάβα σου ότι πρέπει να στραφείς προς το φως καλό είναι να έρθει όσο πιο νωρίς γίνεται μέχρι να καεί το καντήλι σου…», είπε ο ίδιος στη συνέντευξή του. Στα νέα επεισόδια, η ενότητα των Σταματάκηδων κλονίζεται ανεπανόρθωτα. Από τη μια, η δολοφονία του Αγγέλου και, από την άλλη, η σύλληψη του Μαθιού ως… στυγνού φονιά, φέρνουν τα μέλη της άλλοτε ενωμένης οικογένειας σε κόντρα.

Οι σχέσεις τους δοκιμάζονται, όπως και η εμπιστοσύνη που τόσο καιρό τους διέκρινε. Το δέσιμο που τους χαρακτήριζε. Στο στόχαστρο μπαίνει η Καλλιόπη, καθώς όλοι στην οικογένεια, αλλά και στο χωριό καταλαβαίνουν ότι γνώριζε τα πάντα, αλλά είχε σιωπήσει. Είχε συγκαλύψει το μεγάλο της γιο. Ο Αστέρης νιώθει προδομένος, αλλά πρέπει να στηρίξει τον αδελφό του, που πάντα στεκόταν στο πλευρό του. Ο Νικηφόρος δεν αντέχει την αποκάλυψη για τον Μαθιό και επαναστατεί, ενώ η Βασιλική βρίσκεται σε απόγνωση, γιατί συνειδητοποιεί ότι ήταν στην αγκαλιά του δολοφόνου του συζύγου της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article