Σασμός Β Κύκλος: Η Καλλιόπη αυτοκτονεί!

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Σασμός Β Κύκλος: Μετά τη σύλληψη του Μαθιού, τίποτα δε θα είναι το ίδιο για εκείνη. Βλέποντας τον γιο της να οδηγείται στο κελί, θυμάται την τύχη του Αστέρη και καταρρέει. Η ίδια δεν αντέχει άλλο αυτόν τον πόλεμο. Κατηγορεί για όλα τους Βρουλάκηδες και βάζει σε εφαρμογή τα επικίνδυνα σχέδιά της. Το κυριότερο, όμως; Καταστρέφει τα ίδια της τα παιδιά. Η Καλλιόπη θα είναι μία τραγική φιγούρα, στη δεύτερη σεζόν.

Σασμός Β Κύκλος: Η Καλλιόπη αυτοκτονεί!

Ο Μαθιός και ο Αστέρης θα βρεθούν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Η Καλλιόπη έρχεται αντιμέτωπη με τον Παύλο Βρουλάκη, ζητώντας εκδίκηση για τον θάνατο του συζύγου της. Ο Μαθιός αποφυλακίζεται, όμως μπλέκει σε νέους μπελάδες. Η σχέση του με την Βασιλική περνά από σαράντα κύματα. Με βάση το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, η Καλλιόπη, μην αντέχοντας άλλο τη δυστυχία που προκαλεί αυτή η γυναίκα στον γιο της, την σκοτώνει.

Αντίστοιχα, την ίδια στιγμή που ο Αστέρης και η Αργυρώ έρχονται όλο και πιο κοντά, η Καλλιόπη μπαίνει ανάμεσα, χωρίζοντας ξανά το ζευγάρι. Η κατάσταση δε θα αργήσει να βγει εκτός ελέγχου, με τον Αστέρη και τον Μαθιό να ξεσπούν και να στρέφονται εναντίον της. Η Καλλιόπη θα υποφέρει αρκετά στην δεύτερη σεζόν της σειράς. Το χειρότερο, βέβαια, είναι πως θα κάνει και τους γύρω της να υποφέρουν εξαιτίας της. Όλα ανατρέπονται μέσα σε μια στιγμή και ο πόνος της είναι αβάσταχτος. Μόνο εάν βάλει τέλος στην ίδια της τη ζωή, θα καταφέρει να ηρεμήσει πραγματικά.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article