Σασμός Β’ Κύκλος: Αντώνης και παπαΜιχάλης κρατάνε μια βόμβα που σύντομα θα σκάσει!

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Σασμός Β’ Κύκλος: Το κοινό μυστικό Αντώνη και παπαΜιχάλη έρχεται ξανά στην επιφάνεια με τον ερχομό του Παύλου Βρουλάκη. Η επιστροφή από τους “νεκρούς” θα αναστατώσει ολόκληρο το χωριό, αφού τόσο η οικογένειά του όσο και οι κάτοικοι της Άνω Ποριάς θεωρούσαν ότι είχε πεθάνει και είχε χαθεί στη θάλασσα. Ένα ένοχο μυστικό ενώνει τον Αντώνη και τον παπά Μιχάλη που δε θα αργήσει να μαθευτεί σε όλο το χωριό. Μέχρι τότε, όμως, οι δύο ήρωες υπόσχονται να μην μιλήσουν και να μην αποκαλύψουν σε κανέναν την αλήθεια.

Σασμός Β’ Κύκλος: Αντώνης και παπαΜιχάλης κρατάνε μια βόμβα που σύντομα θα σκάσει!

Η εμφάνισή του σπέρνει τον πανικό, αφού όλοι γνωρίζουν ότι κανένα καλό δε θα φέρει αυτός ο ερχομός κι ένας νέος κύκλος αίματος σύντομα θα ανοίξει. Όλοι είχαν βάσιμες υποψίες ότι ο Παύλος Βρουλάκης σκότωσε τον Βασίλη Σταματάκη στις φυλακές, αλλά κανείς δεν το είχε επιβεβαιώσει. Την ίδια αίσθηση είχε κι η Καλλιόπη, αλλά ποτέ δεν έμαθε την αλήθεια. Το χωριό μιλούσε πίσω από την πλάτη της και ποτέ δεν τολμούσαν να πουν ανοιχτά αυτά που είχαν ακούσει, οι μόνοι που γνωρίζουν την αλήθεια ήταν και είναι ο Αντώνης κι ο παπά Μιχάλης.

Οι δύο άντρες έμαθαν όλες τις λεπτομέρειες με ξεχωριστό τρόπο και γνωρίζουν πως οι Βρουλάκηδες σκότωσαν τον Σταματάκη στις φυλακές για να πάρουν εκδίκηση για τον θάνατο του Μάρκου. Φυσικά την εντολή θανάτου δεν είχε δώσει η Μαρίνα, αλλά ο ξάδερφός του Μάρκου, ο Παύλος Βρουλάκης που είχε ορκιστεί να εκδικηθεί το θάνατο του.

https://www.youtube.com/watch?v=1DRXbNoL93c

Με την επιστροφή του Βρουλάκη, οι δύο άντρες ορκίζονται να σιωπήσουν για να μην αναζωπυρώσει ακόμα περισσότερο η έχθρα ανάμεσα στις δύο οικογένειες και θρηνούν νέα πρόσωπα! Ο Μάρκος κι ο Παύλος είχαν μεγαλώσει σαν αδέρφια. Συνεπώς, δεν μπορούσε να το αφήσει να περάσει έτσι. Προκειμένου να μη συνεχιστεί η βεντέτα ο παπά Μιχάλης κι ο Αντώνης αποφάσισαν να μην αποκαλύψουν ποτέ την αλήθεια.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article