in

Σασμός: Τρόμος στο χωριό με τους Σταματάκηδες! Μυρίζει θανατικό

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης επιστρέφει σπέρνοντας τον πανικό σε όλο το χωριό κι είναι έτοιμος να πάρει εκδίκηση. Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες έρχονται ξανά αντιμέτωποι κι ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει. Ο Παύλος Βρουλάκης είναι ένας άντρας επικίνδυνος, ικανός για όλα. Πολλοί θεωρούσαν πως ήταν νεκρός και ότι είχε χαθεί στη θάλασσα. Ο ερχομός του, όμως, τα ανατρέπει όλα.

Σασμός: Τρόμος στο χωριό με τους Σταματάκηδες! Μυρίζει θανατικό

Η οργή και το μίσος είναι μεγάλο μέσα του. Ο Παύλος είναι έτοιμος να πάρει τον νόμο στα χέρια του και να δικαιώσει τον Πέτρο και τον Άγγελο. Η Καλλιόπη όταν μαθαίνει για την επιστροφή του Παύλου χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, και πρέπει γρήγορα να αποδείξει ότι ο Μαθιός δεν ευθύνεται για τον θάνατο του Άγγελου, γιατί όλοι οι Σταματάκηδες θα κινδυνέψουν. Έχουν μπει ήδη στο στόχαστρο του Βρουλάκη κι ο εφιάλτης δε θα αργήσει να ξεκινήσει. Οι Σταματάκηδες θα δεχτούν επίθεση με κάποιους να προσπαθούν να τους τρομοκρατήσουν.

Αυτή η ενέργεια δε θα αργήσει να μαθευτεί στο χωριό και γρήγορα πανικός θα κυριαρχήσει. Όλοι φοβούνται πως νέος πόλεμος θα ξεσπάσει ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες, με αποτέλεσμα να θρηνήσουν κι άλλες ζωές! Όπως όλα δείχνουν, η Βασιλική θα πεθάνει από τα χέρια της Καλλιόπης. Εξοργισμένη για τα δεινά που υπομένει ο γιος της από τότε που δολοφόνησε τον Στεφανή, η Καλλιόπη αποφασίζει να δολοφονήσει εν ψυχρώ τη νύφη της. Την σφάζει πάνω από τον τάφο του συζύγου της, με ένα μαχαίρι. Το σοκ για τον Νικηφόρο είναι τεράστιο. Τα βλέμματα στρέφονται στους Βρουλάκηδες και όλοι θεωρούν πως εκείνοι συνεχίζουν την βεντέτα με τόσο σκληρό τρόπο.

Οι τύψεις δε θα αφήσουν την Καλλιόπη να ηρεμήσει. Έτσι, μετανιωμένη για όσα έκανε στα παιδιά της (και όχι μόνο), θα βάλει τέλος στη ζωή της. Οι Σταματάκηδες θα διαλυθούν, με τον Αστέρη να επιβιώνει από αυτή την σκληρή τραγωδία. Όλα αυτά σύμφωνα με το βιβλίο, η σειρά Σασμός θα αρχίσει να προσαρμόζεται στα δεδομένα του βιβλίου, με αποτέλεσμα η Βασιλική και η Καλλιόπη να μας αποχαιρετούν σύντομα. Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους θα φύγουν από τη σειρά, ως το τέλος του 2022.

Έκτοτε, η ιστορία μας θα εξελιχθεί αλλιώς, με τον εφιάλτη να ξεκινά για τις δύο οικογένειες.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Νικολέττα Ράλλη: Το ανύπαρκτο στρινγκ που χάθηκε στα προσόντα της τρέλανε κόσμο

Η Καίτη Φίνου topless στην παραλία