in

Σασμός Spoiler: Το επτασφράγιστο μυστικό κινδυνεύει να βγει στο φώς!

Σασμός Spoiler: Η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη που όλοι πίστευαν ότι είχε πεθάνει και είχε χαθεί στη θάλασσα θα φέρει μεγάλη αναστάτωση σε όλους και θα ανοίξει έναν νέο κύκλο αίματος, ενώ θα φέρει στο φως και το μυστικό που γνώριζαν ο παπά Μιχάλης και ο Αντώνης. Ο παπαΜιχάλης και ο Αντώνης έχουν κάνει μία ανίερη συμμαχία καθώς κρατούν επτασφράγιστο ένα μυστικό που γνωρίζουν ο καθένας με διαφορετικό τρόπο. Όπως όμως όλα δείχνουν πλησιάζει η στιγμή που θα μαθευτεί η αλήθεια.

Σασμός Spoiler: Το επτασφράγιστο μυστικό κινδυνεύει να βγει στο φώς!

Όλοι στο χωριό, όπως και η καπετάνισσα, πίστευαν ότι ο Παύλος Βρουλάκης ήταν υπεύθυνος για τον θάνατο του Βασίλη Σταματάκη στις φυλακές, κάτι όμως που ποτέ δεν είχε επιβεβαιωθεί. Και ενώ οι συχωριανοί της μιλούσαν πίσω από την πλάτη της, ποτέ δεν τόλμησαν να πουν ανοιχτά αυτά που είχαν ακούσει. Οι μόνοι που γνώριζαν την αλήθεια από την αρχή ήταν ο αστυνόμος κι ο παπαΜιχάλης, οι οποίοι με διαφορετικό τρόπο, έμαθαν τα πάντα για τη δολοφονία του Σταματάκη στη φυλακή από τους Βρουλάκηδες που ζητούσαν εκδίκηση για τον θάνατο του Μάρκου. Θέλοντας να αποφύγουν και άλλη βεντέτα οι δυο τους αποφάσισαν να κρύψουν την αλήθεια.

https://www.youtube.com/watch?v=-BzZCMN_FO0

Καθώς λοιπόν ο Βρουλάκης ξανά έρχεται στο χωριό, ο Αντώνης και ο παπά Μιχάλης για ακόμα μια φορά ορκίζονται να μην πουν τίποτα για να μην πυροδοτήσουν την έχθρα που υπάρχει ανάμεσα στις δύο οικογένειες και να προλάβουν ενδεχόμενο κακό με νέους νεκρούς. Μάλιστα την εντολή θανάτου την είχε δώσει ο Παύλος Βρουλάκης, ο ξάδερφος του Μάρκου με τον οποίον είχαν μεγαλώσει μαζί από μικροί.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Ανησυχία για τον Άγγελο Λάτσιο: Τι συμβαίνει τις τελευταίες μέρες με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη

Σασμός Spoiler: Ήταν φίλοι τώρα τα αίματα να ανάβουν