Σασμός Spoiler: Σε αυτόν ομολογεί την αλήθεια Καλλιόπη! Του έχει εμπιστοσύνη

Must Read

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ
ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και την φωτογραφία, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter ως freelancer. Γνωρίζω Αγγλικά και Ιταλικά. Μπορείτε να μου στείλετε email εδώ: [email protected]

Σασμός Spoiler: Με το καλημέρα στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθούν αρκετοί από τους βασικούς ήρωες της σειράς. Πιο συγκεκριμένα η Καλλιόπη, η οποία θα αποφασίσει να ομολογήσει τον φόνο του Άγγελου στον Αντώνη.

Σασμός Spoiler: Σε αυτόν ομολογεί την αλήθεια Καλλιόπη! Του έχει εμπιστοσύνη

Μετά την οδυνηρή περίοδο της φυλάκισης του Αστέρη, η Καλλιόπη δεν αντέχει να βλέπει και τον πρωτότοκό της γιο πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Για αυτόν τον λόγο αποφασίζει να παρουσιαστεί στο Τμήμα της Άνω Ποριάς και να ομολογήσει τα πάντα.

https://www.youtube.com/watch?v=pzn0GO66t9M

Ο Αντώνης όμως που πάντα πίστευε την ενοχή του Μαθιού, δυσκολεύεται να την πιστέψει. Η ίδια εμφανίζεται μπροστά στο Φραγκιαδάκη και του ομολογεί όλα όσα έγιναν με σκοπό να αφεθεί ελεύθερος ο γιος της. Από την πλευρά όμως της Καλλιόπης, υπάρχει η ομολογία της, και εκεί ο Αντώνης θα αναγκαστεί να εξετάσει όλα όσα του είπε η γυναίκα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

- Advertisement -

Επίκαιρότητα

Η Φαίη Σκορδά εντυπωσιάζει με το Barbiecore Look

Μία ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση, παρουσίασε στα social media η Φαίη Σκορδά και κατάφερε ακόμα μία φορά να κατακτήσει την...
- Advertisement -

Ενδιαφέροντα άρθρα