in

Σασμός spoiler 8/3: Ο Ευθύμης κρατάει στο χέρι τον Μαθιό «Ξέρω ότι εσύ…»

Σασμός spoiler

Σασμός spoiler: Σύντομα θα δούμε νέες συγκλονιστικές και ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, εξελίξεις που θα σηματοδοτήσουν τεράστιες αλλάγες που σίγουρα θα σας κόψουν την ανάσα.

Ο Ευθύμης ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό που κρύβει ο Μαθιός τόσο καιρό και όλα ανατρέπονται στην αγαπημένη σειρά του Alpha.

Όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια, ο Τόλης τελικά δεν θα καταφέρει να προστατεύσει την οικογένεια Σταματάκη, αφού παρότι ταλαντευόταν μέσα του αν πρέπει να το κάνει τελικά δεν τα κατάφερε.

Σασμός spoiler – Ο Ευθύμης εκβιάζει τον Μαθιό

Ευθύμης Φαρμάκης

Ο Ευθύμης ανακαλύπτει το γράμμα του Κώστα, που είχε κρύψει ο Τόλης στο σπίτι του στην Κρήτη.

Ο μοχθηρός εγκληματίας βάζει τους δικούς του ανθρώπους να κάνουν φύλλο και φτερό το σπίτι του Τόλη, ανακαλύπτοντας λαβράκι για τον Φαρμάκη.

ΜΑΘΙΟΣ ΣΑΣΜΟΣ

Ο εκβιασμός φέρνει εξελίξεις

Ο Ευθύμης θα χρησιμοποιήσει το μυστικό για να εκβιάσει τον Μαθιό και αυτή την φορά πάνω σε ένα έναν μεγάλο τσακωμό, ο Φαρμάκης θα του αποκαλύψει ότι έχει στην κατοχή του το γράμμα του Κώστα, τρομοκρατώντας κυριολεκτικά τον Μαθιό.

“Ξέρω ότι εσύ έφαγες τον ξάδελφό σου, για να του πάρεις την γυναίκα! Μη μου κρύβεσαι άλλο Μαθιό…”, με τον Μαθιό να τα αρνείται όλα, αλλά….

Ευθύμης Φαρμάκης Σασμός

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Μελίνα Ασλανίδου

Το ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ! Αγνώριστη η Μελίνα Ασλανίδου! Δεν θα την αναγνωρίσεις, τεράστια αλλαγή! Μείναμε άφωνοι!

Survivor spoiler 8/3

Survivor spoiler 8/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απο το ριάλιτι