in

Σασμός spoiler: Νέος εχθρός έρχεται να απειλήσει την Αργυρώ

Σασμός spoiler

Ραγδαίες εξελίξεις θα έχουμε σύντομα στην αγαπημένη σειρά Σασμός, αφού σύμφωνα με νέο spoiler νέος εχθρός έρχεται στην Κρήτη για να απειλήσει την Αργυρώ και να προκαλέσει νέα προβλήματα σε εκείνη και τον Αστέρη.

Τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha όπως αναφέρει το spoiler θα είναι συγκλονιστικά, καθώς ο Πατέρας του Σταύρου έρχεται απο τα Γιάννενα για να απειλήσει την Αργυρώ.

Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία της επέμβασης του Αντώνη, η Μαρίνα ζει με το άγχος της. Η Αργυρώ αποφασίζει να της κάνει δύο μεγάλες αποκαλύψεις.

Από τη μια της μιλάει για την πρόταση του Αστέρη να φύγουν για να απελευθερωθούν από το μίσος που δένει τις οικογένειές τους και να ζήσουν μακριά μόνοι και ανεξάρτητα. Από την άλλη, της αποκαλύπτει την απειλή του Παύλου.

Σασμός

Σασμός spoiler – Ο πατέρας του Σταύρου έρχεται στην Κρήτη

Σύμφωνα με το spoiler η Αργυρώ λέει στην Μαρίνα, με δάκρυα στα μάτια, ότι ο Παύλος της υποσχέθηκε να αποκαλύψει στον Αστέρη ότι ο Πετρής είναι γιος του, αν δεν πάρει το παιδί της και γυρίσει στην Αυστραλία. Η Μαρίνα μένει άφωνη και τη συμβουλεύει να ακούσει επιτέλους την καρδιά της.

Στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού», η Αργυρώ θα έχει να αντιμετωπίσει όχι μόνο την οργή και την κακία του πρώην συζύγου της Σταύρου, αλλά και τον πατέρα του.

Ο Μήτσος θα ταξιδέψει από τα Γιάννενα για να βρει την πρώην νύφη του με σκοπό να την πείσει ότι ο χωρισμός δεν είναι εύκολος για ζευγάρια που τα δένει ακόμη και ένα παιδί.

Η Αργυρώ θα εκπλαγεί με την παρουσία του και θα προσπαθήσει να του πει ότι αποφάσεις για τη σχέση τους παίρνουν μόνο οι ίδιοι αλλά εκείνος δεν θα την ακούσει.

Είναι αποφασισμένος να πάρει απαντήσεις και αν χρειαστεί την απειλεί ότι θα μιλήσει με τον Αστέρη για να τον πείσει να κάνει πίσω.

Όμως ο πατέρας του Βαγγέλη και του Σταύρου θα τα βρει σκούρα, αφού η Αργυρώ θα του ξεκαθαρίσει μια και καλή.

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μου πει πώς να νιώσω και πώς να ζήσω τη ζωή μου. Λυπάμαι που δεν ήμουν η νύφη που ήθελες αλλά δεν θα κάνω σε κανέναν τη χάρη να ζήσω μια ζωή που δεν μου αρέσει», θα του ξεκαθαρίσει.

Σασμός

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

φυσικό αντισηπτικό

Πως να φτιάξεις φυσικό αντισηπτικό απο ΑΛΟΗ (βίντεο)

Μαύρο Ρόδο Γεράσιμος

Μαύρο Ρόδο: Απίστευτο spoiler για τον Γεράσιμο βλέπει το φως της δημοσιότητας