in

Σασμός Spoiler: Ήταν φίλοι τώρα τα αίματα να ανάβουν

Σασμός Spoiler: Τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο κύκλο της δημοφιλούς σειράς έχουν ξεκινήσει έπειτα από μια μικρή ανάπαυλα τον Ιούνιο, ενώ θα διακοπούν και πάλι για δύο εβδομάδες τον Αύγουστο. Ήταν φίλοι, όμως στον νέο κύκλο θα δούμε τα αίματα να ανάβουν όταν θα συναντηθούν ξανά μετά τη σύλληψη του Μαθιού, που συνδέεται άμεσα με τη διαμάχη Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων.

Σασμός Spoiler: Ήταν φίλοι τώρα τα αίματα να ανάβουν

Στόχος (όπως και όλων των υπόλοιπων παραγωγών) είναι να έχουν έτοιμα αρκετό επεισόδια για τη σεζόν, που όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, θα ξεκινήσει πολύ νωρίς. Πάντως ειδικά στον Σασμό υπάρχουν και αρκετές σκηνές που «κρατήθηκαν» από τον πρώτο κύκλο, αφού στο μοντάζ των τελευταίων επεισοδίων της σεζόν δόθηκε μεγαλύτερη βαρύτητα στον γάμο Μαθιού – Βασιλικής και στη δολοφονική επίθεση στον Άγγελο. Η σύλληψη του Μαθιού και η δολοφονία του Αγγέλου φέρνουν ξανά στην επιφάνεια την κόντρα των Βρουλάκηδων με τους Σταματάκηδες, που στην ουσία δεν σταμάτησε ποτέ.

https://www.youtube.com/watch?v=3k-CwNS1lgo

Ο Σταύρος, ο οποίος ποτέ δεν κατάπιε την κοροϊδία του Αστέρη, που του είχε παρουσιαστεί σαν Χρήστος, μαθαίνει και για το τηλεφώνημα που έκανε ο… πρώην φίλος του στην Αργυρώ! Αυτό, σε συνδυασμό με την αλλαγή συμπεριφοράς της συζύγου του, τον κάνει να χάσει τον έλεγχο και θα θελήσει να αναμετρηθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον αντίζηλό του! Μετά την οδυνηρή περίοδο της φυλάκισης του Αστέρη, η Καλλιόπη δεν αντέχει να βλέπει και τον πρωτότοκο γιο της πίσω από τα κάγκελα. Για αυτό λοιπόν θα πάρει την παράτολμη απόφαση να παρουσιαστεί στο Τμήμα, ομολογώντας ότι είναι η ίδια ένοχη για όσα κατηγορούν τον Μαθιό. Υπάρχει όμως η ομολογία της και δεν μπορεί να κάνει πολλά, τουλάχιστον όχι προς το παρόν. Ο Αντώνης όμως, που πάντα πίστευε στην ενοχή του Μαθιού, δυσκολεύεται να την πιστέψει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Σασμός Spoiler: Το επτασφράγιστο μυστικό κινδυνεύει να βγει στο φώς!

Έξι ζευγάρια ζωδίων που καλύτερα να μείνουν φίλοι, παρά να κάνουν σχέση