Σασμός: Σε αυτόν θα βρει τον έρωτα η Θοδώρα! Τι πρόβλημα θα υπάρχει;

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Σασμός: Μπορεί ο έρωτας αυτός που καίει το τηλεοπτικό κοινό να είναι αυτός του Αστέρη και της Αργυρώς όμως την εμφάνισή τους θα κάνουν δυο ακόμη. Ο ένας αφορά στο πρόσωπο της Στέλλας και ο άλλος στο πρόσωπο της Θοδώρας. Η Θοδώρα στο δεύτερο κύκλο θα παίξει καταλυτικό ρόλο, όπως και στον πρώτο εξάλλου, αυτή τη φορά όμως θα είναι προς την εξιλέωση μετά το θάνατο του Πετρή και του αγέννητου μωρού της, δυο γεγονότα που της στοίχησαν όσο τίποτα!

Σασμός: Σε αυτόν θα βρει τον έρωτα η Θοδώρα! Τι πρόβλημα θα υπάρχει;

Σε ποιον ήρωα όμως θα βρει η Θοδώρα τον έρωτα; Όπως σας είχαμε πεί, ο έρωτας θα γεννηθεί ανάμεσα σε εκείνη και στον… νέο αστυνόμο, τον οποίο θα υποδυθεί ο Γιώργος Γεροντιδάκης! Ο τηλεοπτικός Μελέτης άφησε το Διαφάνι και έρχεται στην Άνω Ποριά τη νέα τηλεοπτική σεζόν μπαίνει στο Σασμό και πρόκειται να φέρει μεγάλη ανατροπή με τον ρόλο του.

https://www.youtube.com/watch?v=MvQnkzAz0JI

Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, πρόκειται να ενσαρκώσει έναν αστυνομικό, ο οποίος θα φέρει ταραχή σε πολλές από τις ιστορίες, οι οποίες είναι ήδη σε εξέλιξη. Πέρα από αυτό όμως ο ήρωας του θα εμπλακεί και ερωτικά με τη Θοδώρα, η οποία σίγουρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην αποκάλυψη για το φόνο του Στεφανή! Το νέο δεξί χέρι του αστυνόμου Φραγκιαδάκη, έρχεται με διάθεση φιλική καταρχάς και γοητεύεται όταν γνωρίζει για πρώτη φορά την Θοδώρα, δηλαδή την Δανάη Παππά. Χωρίς να τον αφήνει ωστόσο αδιάφορο και η Στέλλα, η γοητευτική δικηγόρος. Ωστόσο δεν υπάρχει καλός οιωνός στο πρώτο ειδύλλιο. Γιατί ενώ υπάρχει αγάπη, υπάρχουν και πολλά μυστικά.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article