Σασμός: Οι Αγαπημένοι μας ήρωες που πέφτουν νεκροί

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Σασμός: Η ιστορία αυτή μας έχει συνηθίσει σε φρικτά φονικά, που κόβουν την ανάσα. Αγαπημένοι μας ήρωες πέφτουν νεκροί στο έδαφος, με το τέλος τους να είναι πάντοτε η αρχή μιας νέας κόλασης για τους πρωταγωνιστές. Είναι γεγονός πως δε θα λείψουν οι θάνατοι, από τη δεύτερη σεζόν.

Σασμός: Οι Αγαπημένοι μας ήρωες που πέφτουν νεκροί

Στην πρώτη σεζόν αποχαιρετήσαμε πολλούς. Ο Στεφανής, ο Πετρής, ο Καραπάνος, ο Άγγελος. Άνθρωποι που ξεχώρισαν, χαρακτήρες που έδωσαν άλλη νότα στη σειρά, μέσω της ιστορίας τους. Τί θα δούμε στα νέα επεισόδια και σε ποιους το φινάλε προβλέπεται βασανιστικό; Τα πάντα ανατρέπονται στην αγαπημένη μας σειρά. Οι θάνατοι που έρχονται στη δεύτερη σεζόν, αποδεικνύουν πως ο Σασμός αργεί.

https://www.youtube.com/watch?v=oJRQnUCXLSk

Είναι γεγονός πως οι Σταματάκηδες θα ξεκληριστούν. Σύμφωνα με το ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, το οποίο θα ακολουθήσει η σειρά με κάποιες μικρό-αλλαγές, η Καλλιόπη βάζει τέλος στη ζωή της, μη μπορώντας να αντέξει από τις ενοχές και τις τύψεις για το κακό που έσπειρε. Άδοξο θα είναι το τέλος και για την Βασιλική. Με βάση το βιβλίο, η Καλλιόπη, θολωμένη από το μίσος της, σφάζει την Βασιλική στο νεκροταφείο. Βέβαια, η σκηνή μπορεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα της σειράς, με αποτέλεσμα να μην ευθύνεται η Καλλιόπη για το φρικτό αυτό φονικό.

Ίσως ένας από τους θανάτους που θα ανατριχιάσει το πανελλήνιο. Εάν η ιστορία μας εξελιχθεί όπως το βιβλίο, ο Μαθιός θα πέσει νεκρός στο έδαφος, από σφαίρες αστυνομικών. Απέναντί του θα βρίσκονται ο Νικηφόρος και ο Αστέρης, οι οποίοι θα έχουν μάθει την αλήθεια για τη δολοφονία του Στεφανή. Η γιαγιά Ειρήνη θα μας αποχαιρετήσει νωρίτερα, μέσα στη δεύτερη σεζόν. Μη μπορώντας να αντέξει την τελευταία δολοφονία ενός ακόμη Βρουλάκη, θα βυθιστεί στη θλίψη, η οποία θα την τσακίσει σωματικά και ψυχολογικά.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article